Местния печат

„Вяра“

Мерцедес и Голф 4 на бизнесмена Бисер Стойчев изгоряха като факли в Благоевград, застраховани били за 20 бона, потърпевшият: Рекетира ме злобен и отмъстителен човек, името му е в полицията

Два леки автомобила, собственост на бившия общински съветник от „Народен съюз” в Благоевград Бисер Стойчев и съпругата му Светла, бяха опожарени през изминалата нощ.

Кметът на Радомир Пламен Алексиев: Общината е финансово стабилна, за 1 година стопихме дълга от 787 930 лв. на 569 069 лв.

С 218 861 лв. за 1 година е стопен дългът на община Радомир, обяви кметът Пламен Алексиев, който представи пред съветниците годишен отчет за състоянието на общинския дълг за миналата година.

Пламъци от спалнята изпепелиха апартамента на председателя на Куневата партия в Благоевград, д-р Даскалов: Щетите са огромни

Общинският лидер на „Движение България на гражданите” в Благоевград д-р Венцислав Даскалов остана без покрив над главата, след като огнен ад избухна в апартамента му. Д-р Даскалов и семейството му ще се подслонят при роднини, докато възстановят жилището си. Щетите са огромни, пламъците са унищожили цялата покъщнина. Новопостроената кооперация, в която е вилнял пожарът, се намира на бул. „Джеймс Баучер” №2 в града.

РИОСВ – Перник удря с 10 000 лв. глоба ТЕЦ „Бобов дол” за замърсяване на въздуха

10 000 лв. глоба грози ТЕЦ „Бобов дол” заради замърсяване на околната среда с изпусканите от централата газове. Санкцията е наложена на дружеството на енергийния бос Христо Ковачки от РИОСВ – Перник. От ТЕЦ-а са обжалвали наказателното постановление от 3 септември м.г., издадено от директора на инспекцията, с искане за отмяна.

Протест! Пернишките джипита се нахвърлиха върху Москов: Реформата е абсурд, вързахте ни ръцете за болните от диабет, по-добре ни сменете с автомати за направления

Пернишките общопрактикуващи лекари пристигнаха 1 час по-рано на площада за протеста срещу реформите в здравеопазването. Протестиращите бяха включени на живо в тв студио, където здравният министър Петър Москов обясняваше колко по-добри са условията, предлагани в момента от НЗОК, и че отпусканите пари от здравната каса също са повече. Пернишките джипита обаче контрираха министъра с думите:

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене