Пореден удар за Димитър Бербатов

Определиха българина като разочарование на сезона в Гърция

Това се случи, след като нашенецът определено не прави силен сезон с екипа на ПАОК, където дойде през лятото. От тогава до момента той се радваше на комфорт, който обаче вече бе нарушен от медиите в южната ни съседка. Първи голям камък понего хвърли „Имерисия“, което наруши мълчанието и го подложи на критика, след като се опита да направи равносметка на завършващия сезон в местната Суперлига. То прави се изброяване на играчите, които са дошли с големи очаквания, но са разочаровали с изявите си. И сред тях е българският нападател.

Бербатов изигра повече от половината сезон с екипа на ПАОК, а като идваше мнозина се чудеха дали вече не е футболен ветеран. Най-накрая решението дойде от само себе си. А то е, че българинът беше най-осезаемото име в селекцията на „черно-белите“, но и най-разочароващият им летен трансфер„, пише в материала за българина.

тези думи на практика обобщават не само представянето му, но и също така предричат какво ще се случи с бившия капитан на националния ни отбор. В момента бившият капитан на националния отбор е контузен и все още не е ясно кога ще бъде на линия за тима си. До края на редовния сезон в Гърция остават още само три мача, но почти 100% е сигурно, че ПАОК ще играе плейоф за място в Шампионската лига, което означава още шест допълнителни мача за Бербо с черно-белия екип. Не е сигурно обаче дали той ще играе в евротурнирите догодина, след като повечето прогнози сочат, че дните му в Солун няма да са много и през лятото ще трябва да си търси нов отбор заради плановете на ръководството да не го ангажират за следващия сезон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене