До „стената“ от кредитори: Неврохирургът д-р Ал. Буховски губи кабинета си в Благоевград, продават го на търг заради дългове

Благоевградският неврохирург д-р Александър Буховски продължава да губи имуществото си заради дългове. След като съдия изпълнител обяви за продан апартамента му в областния център, на тезгяха сега, с два пъти по-малка цена, е и кабинетът му в кооперация в центъра на града.

Преди месеци обектът бе обявен на търг с цена около 41 000 лева, сега е паднал на 21 000 лв., това е цената, от която ще тръгне наддаването. Д-р Буховски напусна болницата и изчезна мистериозно в чужбина, тогава колегите му останаха изненадани от решението му, тъй като бе от надеждните неврохирурзи в Благоевград.

Според мълвата именно задлъжнялостта му към банкови институции го прокудила извън пределите на страната. Намерил си работа в Испания и не се появява в областния център. Пазач на имуществото е брат му Кирил. С напускането на д-р Буховски и пенсионирането на д-р Кавракаков преди повече от години, благоевградската болница няма неврохирург и пациентите с нужда от такъв специалист пътуват до София.

П. Попов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене