Ще прозвучи ли самохвално да кажем, че въпреки негативното отношение на гилдията, Топ Преса е най-предпочитаната медия…

Отдавна доказахме, че сме №1, но не спряхме да работим и да се доказваме. Можехме да спрем и просто да поддържаме това най-високото ниво в Югозапада. Аз, обаче не се задоволявам с това или както се казва: “Не искам много, искам всичко”.

Топ Преса е медията направила най-много благотворителни кампании… Топ Преса е най-предпочитания медиен партньор. Екипът ни се научи след всеки успех да си казваме: “Може още по – добре”. А всеки следващ път е по- добър от предишния…

Само от началото на годината Топ Преса получи три покани, да отрази значителни събития в Югозапада. Защо ли? За любопитните ни, но не информирани колеги ще припомним.

Ние бяхме единствената медия поканена от Георги Иванов – “Импресарио – Иванов Мюзик” да отрази постановката „Госпожа Стихийно бедствие“ на г-жа Мутафова. В залата не бяха допускани фотоапарати и камери, поради тази причина нямаше акредитирани и други журналисти.

Миналата седмица, Емил Йорданов Председател на фен клуба на Манчестър Юнайтед – България, след дълго проучване коя е най -популярната и най-четената медия, покани Топ Преса да направи филм за гостуването на легендата на Манчестър Юнайтед – Норман Уайтсайд и очарователната му съпруга Денис. Топ Преса посрещна сем. Уайтсайд на летището в София и се върна отново в Банско. Филма за гостуването, може да гледате в сайта www.TopPresa.com. Така логото на Топ Преса лъсна до тези на Gong.bg и Sportal.bg…

А къде бяхте вие, благоевградските медии? Аз ще ви кажа къде, вкъщи… Защото в събота и неделя вие почивате, а не дай си Боже и пресцентровете да почиват тогава смешните ви сайтове хич ги няма.

Така, че следващия път, когато мислите да плюете по тъй наречената от вас гоцеделчевска медия, съветвам ви да помислите. Тази медия с голям успех вече може да се нарече: “Западна”, защото в Югозапада отдавна ни е тясно, а без конкуренция не ни е интересно.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

С неуважение,
Методи БАЙРАКТАРСКИ
(момчето от Струмско)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене