Спешно разследване на полицейски произвол в Банско: Униформеният Т. Врачков пребил зверски 27-годишен, с шутове и плесници го обезобразил след системен тормоз

полицаи

Униформен полицейски служител от Банско пребил жестоко 27-годишния банскалия Александър П, който е със съмнение за счупена скула на лицето след зверско ритане. По случая пострадалият внася жалба до ръководството на ОД на МВР и прокуратурата с искане да започне спешно разследване на униформения Т. Врачков. До скандалният инцидент се стигнало след поредица от безпричинно заяждане от страна на полицая с Александър.

Преди време той бил заловен с канабис, така се запознал с Врачков, от тогава до деня на побоя миналата седмица, където и да се срещнат Врачков търси поводи за разпра, разказва пострадалият. Преди няколко дни за пореден път, Врачков направил опит да спре безпричинно Александър, който пътувал с колата си, той обаче не се подчинил и избягал от страх. Врачков го догонил и пребил. Това посочва в жалбата си Александър. Според негови близки младият мъж дълго време мълчал за системния тормоз, налаган му от униформения служител на реда, но след последният случай е решен да се бори за правата си. За причинените му наранявания Александър има медицинско свидетелство, което ще бъде приложено към жалбата му.

П. Кирилов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене