Ето къде и кой продаде фиша за милиони в Банско (СНИМКА)

Без имеМного се радвам, толкова съм щастлива, че имам чувството, че шестицата съм я улучила аз“, бяха първите думи на служителката в тотопункта в сградата на НЧ „Никола Вапцаров“ в Банско, където е пуснат късметлийският фиш, с който беше спечелен джакпотът от 5 969 029 лв.

Тотопунктът стана ясен вчера по обяд и предизвика сълзи на радост в очите на Верка Кадева. Тя сподели, че работи в тотопункта от 12 години и за пръв път й се случва да падне толкова голяма печалба. „Печалби има много, обаче за пръв път се случва толкова голяма, и то милиони. Най-често големите печалби са от петици. Много често от Тото Джокер, където джакпотът са трите числа, но там сумите са по-малки”.

Верка Кадева изрази надеждите си, че късметлията, спечелил шестте милиона, е от Банско, тъй като в пункта, в който работи, като цяло играят банскалии. „Много хора пуснаха тото в четвъртък. Колкото повече растеше джакпотът, толкова повече хора пускаха. Специално в четвъртък пуснаха фишове и туристи, и хора, които не са от Банско, но работят тук – персонал в хотели и заведения. В пункта, в който работя, повече играят местни. Това си е пунктът на местните и се надявам късметлията да е някой от Банско. Тъй като е абонаментен фиш, означава, че е клиент, който играе постоянно.

Преди и аз не вярвах в късмета и постоянството като много други хора, но сега вече съм убедена, че постоянството е важно. Моето име е Вяра, а и съм позитивен човек и клиентите го знаят. Пожелавам на този, който е спечелил, да си харчи парите със здраве”, беше пожеланието на Верка към първия тотомилионер за тази година.

Спечеленият джакпот беше най-коментираната тема вчера в Банско. Хората бяха по-склонни да вярват, че човекът, спечелил шестте милиона, не е от Банско, въпреки че имаше и оптимисти. „Говори се, че не е от Банско. По-добре е да е местен, защото парите ще си останат тук. Биха могли да се инвестират в туризма или в някакъв друг бизнес”, каза Георги.

По-възрастните пък коментираха малко на шега: „По-добре да си е банскалия. Банскалията е умен – ще вземе парите, ще отиде на морето, ще си направи една хубава къща”. Но все пак пожелаха на късметлията със здраве да си харчи парите и най-важното – да е запазил фиша си.

Всички в Банско с нетърпение очакват да разберат кой е новият тотомилионер и стискат палци късметът да си е в града. До края на деня вчера не стана ясно кой е собственик на златния фиш.

Още в неделя вечерта стана ясно, че късметлията е пуснал своята квитанция с абонамент за два тиража на стойност 6,80 лв. в гр. Банско, както и че е първият тотомилионер за тази година. Печелившата комбинация, донесла му късмет, е: 5, 22, 27, 11, 4, 2.


 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене