ПЪРВО В ТОП ПРЕСА! Хотелски комплекс Uva Nestum Wine&SPA превръща Гоце Делчев в топ винена и SPA дестинация на Югозападна България

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ СВЕТСКОТО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ !!!!!

Новият бутиков хотел привлича с лукс и хармония български и чуждестранни гости.

Днес  21 март 2016 г. пред представители на местната власт, кметове от България и Гърция, бизнесмени, видни общественици, издатели и журналисти от региона бе представено най-новото бижу на българския туризъм – хотелски комплекс Uva Nestum Wine&SPA.

Луксозният хотел се намира в непосредствена близост до Гоце Делчев по пътя за село Лещен, в красивата долина на река Места, заобиколена от четири величествени планини. На площ от 5000 кв. метра се простират 24 стаи и 9 апартамента с възможност за настаняване до 100 гости. Разполага с функционално обзаведена конферентна зала с най-модерно техническо оборудване и с капацитет до 100 човека.

Целият комплекс е разположен на площ от 62 дка, който предлага отлично съчетание на просторни зелени площи, паркови пространства и стилно обзавеждане. В него работят 80 души.

Uva Nestum Wine&SPA обединява по елегантен начин най-модерните тенденции в туризма, оригинални дизайнерски решения, луксозно обзавеждане и световни новости в SPA и релакс зоните с уникалната природа – въздухът и чистотата на Гоцеделчевско, историческите и археологически дадености на региона, уменията на местните винари, устрема на едно семейство да прави семеен бизнес с регионално значение. Амбициите на Uva Nestum Wine&SPA са за кратко време да се превърне в предпочитано място за конферентен, винен и SPA туризъм, релакс и почивка както за българите, така и за чужденци.

Екип от висококвалифицирани специалисти – кинезитерапевти, масажисти, козметици и други, се грижат за здравето, красотата и комфорта, и задоволяват изискванията и на най-взискателните гости в един от най-модерните SPA центрове в България. SPA центърът разполага с най-съвременни специализирани уреди. Някои от тях са нови и за световната публика, защото са представени за първи път на световното специализирано изложение в Болоня през 2015 г.

Комплексът Uva Nestum Wine&SPA включва и 17 дка първокачествени лозови масиви, от които се произвежда уникалното Uva Nestum вино, удостоено с редица медали и награди от винени конкурси в България и на Балканите. Ето защо по естествен начин именно виното заема централно място в семейната философия, наречена Uva Nestum Wine&SPA. Комплексът разполага със собствена енотека с изключително богата винена листа на премиум вина от цял свят. За изтънченото небце на своите гости енолозите на Uva Nestum са избрали повече от 140 вида вино от България, Франция, Италия, Чили, Австралия, Нова Зеландия, Португалия и други световни винени топ дестинации.

Амбицията на екипа на Uva Nestum Wine&SPA да превърне Гоце Делчев в топ винена и  SPA дестинация не е просто романтична мечта, а реално изпълнима цел, плод на задълбочени еноложки познания за света на виното. Доказателство за това са и неповторимите винени пътешествия, които организират специалистите от енотеката на Uva Nestum Wine&SPA. Благодарение на тези тематични винени събития любителите на качественото вино и вкусната храна и гостите на хотела могат да се пренесат с подбрано вино, изискани кулинарни изкушения, музика и атмосфера до най-добрите винени кътчета по цял свят.      

За любителите на здравословната кухня и истинската натурална храна комплексът Uva Nestum Wine&SPA предлага изискани кулинарни специалитети от домашно отгледани плодове, зеленчуци и продукти в личното стопанство към комплекса и от подбрани производители от региона.

Uva Nestum Wine&SPA издига на ново ниво българския туризъм и спомага за развитие на страната не само като дестинация за сезонни ваканции – зимни и летни, но и като място за целогодишен винен, спа и културно-исторически туризъм, който допринася за развитието на целия регион.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене