Преглед на местния печат

„Вяра“

Радомирският адвокат Благойка Божкова: ДАНС подгони кмета на Радомир П. Алексиев, спря дела за връщане на златни имоти на общината, незаконно продадени за 400 хил. лв. от лидера на БСП Стефан Велинов – шеф на „Наркооп”

Прокуратурата и ДАНС атакуваха кабинетите на общинската администрация в Радомир, претърсиха и кабинета на градоначалника Пламен Алексиев, който е разследван във връзка с неоснователно прекратени дела за възстановяване на златни имоти на общината.

 

Зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев напуска поста заради тежко заболяване?! Излезе от болницата специално за кушията в Бистрица

Зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев излезе от болница специално за кушията в дупнишкото село Бистрица. Георгиев сподели, че е в болничен от доста дълго време, а бистричани и дупничани се зачудиха дали заради заболяването си Георгиев няма да напусне поста в общината.

 

Опожариха тойотата на Георги Кръстилов от Гоце Делчев, с която погуби 24-год. Кръстьо

43-годишният Георги Кръстилов от Гоце Делчев, който прегази с колата си и уби 24-годишния Кръстьо Кръстев, осъмна с подпален автомобил. Тойотата е пламнала пред дома му на ул. „Иван Вазов” около 4 ч. в неделя. Огънят дори опожарил вратата на съседна къща. Огнеборците обаче реагирали навреме и загасили пламъците, преди да нанесат още щети, криминалисти направиха оглед на място на изгорялата кола.

 

Кон блъсна 64-год. Димитър Косовски на кушията край Сапарева баня, бил почерпен

64-годишен мъж пострада по време на кушията за Тодоровден. Димитър Косовски получил помощ на място от лекар и бил закаран в Спешния център в Дупница, а впоследствие приет в общинската болница. „В хирургията на МБАЛ „Св. Иван Рилски” пострадалият е стабилизиран и изписан”, каза управителят на здравното заведение Росен Тимчев.

 

Египетският хотелиер Манду Атеа отваря 400 работни места във фабрика за медицински артикули в Санданско

Един от крупните хотелиери – египтянинът Манду Атеа, строи фабрика за производство на медицински артикули в санданското село Катунци. С работа в новоизграденото съоръжение местните хора там пък възнамерява да борят безработицата в региона. „Строителството и оборудването на обекта ще приключат до края на месец май. Предприятието може да отвори врати още през юни”, коментира кметът Иван Коричков.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене