Общинските съветници от ГЕРБ-Белица проведоха приемен ден

Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Белица проведоха приемен ден. Общинският ръководител и общински съветник Иван Стойчев и общинските съветници Ибрахим Юрук и Мустафа Калъчов отговориха на въпросите на жителите от общината. По време на срещата бе обсъдена възможността за събирането на средства за лечението на 24-годишната Илияна Велчова Михайлова, която страда от тежко заболяване. Жената е семейна, с две деца и е социално слаба.

Посетители в приемната поставиха въпроса защо са изсечени над 20 вековни ели в центъра на Белица. На какво основание кметът на Белица е издал заповед да се унищожат над 20 многогодишни ели в градинката до стадиона, които са символ на градчето, питаха жители от Белица.

Общинските съветници от ГЕРБ поеха ангажимент, че ще сезират областният управител на Благоевградска област и прокуратурата, за да се извърши проверка на какво основание са изсечени вековните дървета.

В приемния ден на общинските съветници от ПП ГЕРБ-Белица бяха засегнати и други важни за хората въпроси, като пускането на програми от Агенция по заетостта за хора от 29 до 55-годишна възраст, тъй като община Белица е една от общините в страната с най-висок процент на безработица.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене