ХОРОСКОП ЗА 19 МАРТ

ОВЕН
Не е лошо да си намерите партньор в работата, защото самостоятелно едва ли ще постигнете необходимите резултати. Нивото ви на изява е ниско днес. Мнозина ще бъдат ангажирани с финансови дела. Изясняват се важни обстоятелства в лично отношение. Изгодни възможности за съдружен бизнес.

ТЕЛЕЦ
Възможни са професионални трудности, но ще се справите и ще излезете с чест от ситуацията. Събота е много ползотворен за финанси и уреждане на въпроси от домашно естество. Ако ви предстои избор, ще вземете най-правилното решение. Не е изключено смяна на работата за някои.

БЛИЗНАЦИ
Денят не е лек поради лични проблеми. Не са изключени огорчения и разочарования. Ще намерите отдушник в контактите си. Ще разберете нещо важно, ще бъдете морално подкрепени. Доста добре се развиват и обстоятелствата на работното място. Ще бъдете поканени на тържество.

РАК
Ще получите неочаквано известие и ще ви посети човек с изненадващо предложение. Не бързайте да го отхвърляте, изглежда изгодно. Имате достатъчно време за обмисляне, посъветвайте се и с други хора, с приятели. В събота имате шанс за подобряване на бюджета.

ЛЪВ
Събота е натоварен, ще имате повече работа и ангажименти. Успокойте се, действайте умерено, днес не се преуморявайте. Ще се справите, няма да е фатално отлагането на някои дела. Не пренебрегвайте контактите. Освен подкрепа може да получите и изгодно предложение. За някои – любовен шанс.

ДЕВА
За Девите се очертават ползотворни и приятни контакти. Възможна е покана за присъствие на празник. Наблюдават се и парични изненади. Единият вариант е да получите неочаквани пари, а другият – шанс за финансов напредък чрез предложение за допълнителна работа.

ВЕЗНИ
Характерни са благоприятни промени в живота ви. За мнозина шансът се свързва с чужбина и дава надежди за финансова сигурност, обезпечаване. Възможно е да изживявате вътрешна криза, да се чувствате стресирани и неуверени, но проблемите ви не са чак толкова драматични. Вземете се в ръце.

СКОРПИОН
Главното за деня е изясняването на обстоятелства с професионален характер. Вероятно някой ще ви уведоми или сами ще разкриете нещо, което ви засяга и лично. Събота е изпълнен с романтика, но все пак не влизайте в конфликти с близък човек. Внимателно подбирайте приятелите си в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ
Ще се радвате на приятен ден. Ще получите радостни съобщения, очертават се хубави новости. Отново с подчертано значение за делата ви се явяват контактите с приятели, връзките ви в обществото. Ще ви се съдейства по бизнесвъпроси, финансови или наследствени дела. Успехът ви е гарантиран. Любовните вибрации около вас усещате съвсем ясно и ще се впуснете в нова връзка.

КОЗИРОГ
Бъдете предпазливи спрямо кавги, особено за дребни неща. Не бъдете прекалено усърдни в работата, за да не се преуморите. Някои обстоятелства все още не са определени, но владеете положението. Изчакайте. Намерете време за срещи с приятели. Подкрепата им не е за пренебрегване. Вслушвайте се в съветите им, те са съвсем добронамерени към вас и няма да ви подведат.

ВОДОЛЕЙ
Благоприятно ще протече събота, обстоятелствата ще са във ваша полза. Изпъкват важни промени, които ще ви извадят на по-добри позиции. Бавно, но сигурно ви потръгва в делата. Избягвайте конфронтация с жена в службата. Хубави възможности за любовна среща – романтична вечеря. Трябва да се заемете с неотложните си задачи, свързани с дома ви.

РИБИ
Събота е приятен ден, с хубави новости и радостни съобщения. Особено благоприятни възможности се откриват за финансовите ви дела. В тази връзка може да се говори за печалби. Повечето обаче ще предпочетат домашния уют. Или имате почивен ден, или няма да ви се работи днес. В невъзможност сте да се справите с професионалните си ангажименти поради здравословно неразположение.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене