ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ: Обединени да успеем!

Уважаеми представители на общинската администрация и на малкия и средния бизнес в община Гоце Делчев,

Европейската комисия предоставя възможност на всяко едно МИКРО, МАЛКО ИЛИ СРЕДНО ПРЕДПРИЯТИЕ да получи БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ директно от Брюксел в размер до 2.5 МИЛИОНА ЕВРО на проект, чрез специалния инструмент за МСП на програма „Хоризонт 2020”.

Самите МСП могат да кандидатстват директно в Брюксел и по още 62 отворени към момента процедури по различни програми за безвъзмездна помощ, управлявани директно от Европейската комисия.

Ако Вие сте представители на микро, малък или среден бизнес, имате уникалният шанс да получите безвъзмездна финансова помощ директно от Брюксел и то точно сега – през програмен период 2016 – 2017 година.

Ако желаете да получите по-конкретна информация за самите европейски програми и фондове и как да кандидатствате за такова безвъзмездно финансиране, елате на специално организираната за тази цел Информационна среща: “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти”, която ще се проведе на 22 март 2016 година от 10:30 часа в Заседателната зала на Общиския съвет – Гоце Делчев, ул.Царица Йоанна №2.

Специален акцент ще бъде поставен върху възможностите за подкрепа развитието на ТУРИЗЪМ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ИНДУСТРИЯ и ОБЩИНИ в България.

Организатори на информационната среща са Обединени БИЗНЕС клубове и Община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене