ОФК „Пирин“(Благоевград) ще играе с македонски гранд

За това обявиха от щаба на „орлетата“, които официално уредиха контрола за предстоящата пауза на шампионата през идната седмица

Според предоставената информация отборът от областния град ще срещнат една от футболните легенди легенди и сегашен временен лидер в шампионата на Македония „Вардар“(Скопие). Проверката бе оповестена, след като се стигна до официална договорка между двете ръководства като това на настоящия член на родната „А“ група можеше да избора и от още един вариант за противник – отново от западната ни съседка – „Хоризонт“(Турново). 

Двубоят с водачите в първенството на Македония ще се играе в събота – 26 март, в Благоевград, като началният час ще стане ясен следващата седмица.

От управата на ОФК „Пирин“(Благоевград) бе забравиха да оповестят, че клубът пуска и предварителна продажба на билети за предстоящия изключително важен мач срещу Монтана, който може до голяма степен да предопредели кой от двата тима ще играе бараж за оставане в елита. В събота касите на стадион „Христо Ботев“ ще работят в часовите интервали 9-12 и 16-19. Мачът в неделя е с начален час 16:15.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене