Ученици от II ОУ в Гоце Делчев окупираха призовите места в областните олимпиади

Много радост, емоции и искрени пожелания и поздравления от учители, родители и ученици получиха 12-те ученици от Второ ОУ „Гоце Делчев”, които буквално окупираха призовите места в различните областни олимпиади и представиха отлично както училището си, така и град Гоце Делчев.

Сред първенците е ученичката от IV “а” клас Райна Бухлева, която е класирана за националния кръг на олимпиадата “Знам и мога”. Олимпиадата за ученици от IV клас ще се проведе  на 1-ви и 2-ри април във Враца. Всички от училището на талантливата четвъртокласничка й пожелаха много успех и достойно представяне.

Гордост за гоцеделчевското Второ ОУ са още Елена Коленцова от V клас, която се класира на I място на областния кръг на олимпиадата по руски език, а Красимира Полимерова, също петокласничка, зае достойното II място.

Осмокласничката Борислава Пеева се класира на II място на областния кръг на олимпиадата по руски език и получи високата оценка от мн. добър /5.00/ на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Александра Гебрелиева от V клас пък е класирана на II място на областния кръг на олимпиадата по география и икономика, а талантливата петокласничка Христина Франгова зае II място на областния кръг на олимпиада по география и икономика, II място на олимпиадата по история и цивилизация и получи отличен /5.75/ на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Петър Ташков, също от VI клас, се класира на IV място на областния кръг на олимпиадата по география и икономика. Списъкът с отличилите се ученици от Второ ОУ – Гоце Делчев продължава с постиженията на Димитър Гемеджиев от VI клас, класирал се на VI място на олимпиадата по география и икономика. Мария Татанова от VIII клас зае II място на областния кръг на олимпиада по география и икономика.

Петокласничката Виолета Георгиева постигна оценка мн. добър /5.13/ на областния кръг на олимпиадата по български език и литература, Найле Скендерова от V клас и Надежда Попова от VI клас получиха оценки мн. добър /5.00/ също на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Екипът на ИНФОМРЕЖА също поздравява с постигнатите отлични резултати учениците от Второ ОУ „Гоце Делчев“ и им пожелава още много високи успехи както в обучението, така и в живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене