Местния печат

„Вяра“

Бившите служители на ОП УОИ – Кюстендил, Васил Манкин и Красимир Пашев: Искаме кметът Паунов да уволни дисциплинарно отговорника на „Охрана” Тодор Антов, истина ли е, че е изгонен от полицията за кражби и побой

Има достатъчно доказателства в тази посока, които бяха изнесени на страниците на вестник „Вяра” от нас, бивши служители и граждани на Кюстендил.

Бизнес дамата Искра Генкова – Капаноглу:  Кирил Калдръмов нямаше здрави обувки, когато го взех за управител на санаториума в Сапарева баня, да докаже с какви пари превърна бащината си къщурка в палат за 300 000 лв.

„На неизгодни сделки за санаториума в Сапарева баня се крепят новата къща и благополучието на бившия управител на центъра Кирил Калдръмов, чака го съд и прокуратура. Само външната оценка на огромната къща, която вдигна той, е за над 300 000 лв. Не е ясно как Калдръмов се е сдобил с толкова пари, за да построи завидната сграда”, заяви бизнес дамата Искра Генкова – Капаноглу, собственичка на санаториума.

Пенсионират началниците на отделения д-р М. Чаракчиева и д-р Раиса Гнутова в МБАЛ – Благоевград, паникьосани пациенти: УНГ остава без специалисти

Двама началници на отделения в МБАЛ-Благоевград излизат в пенсия. Това са д-р Марияна Чаракчиева, която е началник на гастроентерологичното отделение, и д-р Раиса Гнутова, началник на отделение «Уши, нос и гърло”. И двете дами са изключителни професионалистки и имат над 30 години стаж. Те ще излязат в заслужен отдих до края на календарната година.

Поп №1 на Самоков Петър отстранен от поста, замени го отец Михаил

Самоков е с нов архиерейски наместник, след като на досегашния Петър Стоименов му показаха вратата. Със заповед на главата на Българската православна църква патриарх Неофит, който е и митрополит Софийски, за архиерейски наместник в Самоков е назначен отец Михаил. Решението за смяната в ръководството бе обявено пред свещениците от Самоковска духовна околия от протосингела на Софийската митрополия Ангел Ангелов.

Шефът на общинската болница в Дупница Росен Тимчев: Забраних взимането на пари под масата, новата гл. сестра Малина Митева има срок от 1 месец да сложи в ред хигиената

Новото ръководство на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – Дупница в лицето на младия здравен мениджър Росен Тимчев смая подчинени и пациенти с решителни реформи още в първите 10 дни. Служители шушукат из коридорите на общинската болница, че вятърът на промяната най-сетне се е усетил и при тях след 15- годишното управление на д-р Любомир Таушански.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене