ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ

ОВЕН
За Овните тази сряда е доста успешна. Много от вас настойчиво размишляват по финансови проблеми, но сега звездите ви дават възможност за реализация в сферата на професията или бизнеса ви. За някои от Овен е наложително да инвестират известна сума в делата си, за да се надяват на добро развитие. Без опасения можете да го сторите.

ТЕЛЕЦ
Притесненията на Телците водят до безсъние и понякога до мрачни мисли. С такава нагласа мнозина от вас днес ще имат оживен спор с колегите си в службата или тези от бизнеса. Не е сигурно, че ще постигнете желания от вас резултат, но за момента няма от какво да се опасявате, тъй като имате професионална стабилност.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятен ден е сряда и повечето от вас ще съумеят нелошо да се справят с делата си, но и да постигнат резултати, които ще ги задоволят. Не може да се говори, че ви липсват проблеми, но имате възможност да ги разрешите положително. Някои ще проведат оживени спорове в дома си. Отложете финансови операции, рискът не е оправдан.

РАК
За представителите на Рак днес не е трудно да постигнат намеренията си, защото у повечето от вас се вижда ясно изразена решителност. Към това може да се прибави и фактът, че съдбата ще ви помага за осъществяване на делата, към които се стремите.

ЛЪВ
Повишена е емоционалната и любовна настройка на мнозина от родените под Лъв, но днес няма да имате успех в това отношение. Дори би трябвало да бъдете по-сдържани, за да не се стигне до раздяла с любимия човек или отношенията ви да бъдат накърнени. Много добри възможности във връзка с пътуване, става въпрос за големи печалби.

ДЕВА
Сряда е много добър ден, който много лесно можете да пропуснете, ако се ориентирате към любовния стил на живот. Трябва твърдо да застанете на делови позиции и да действате по категоричен начин при решаване на един или друг проблем. Действайте по делата си и знайте, че много скоро ви предстои благоприятна и положителна промяна.

ВЕЗНИ
Предмет за размисъл днес оказват хората от приятелския кръг, с който мнозина от вас трябва да осъществяват начините си и на контактуване по линията на най-малкото напрежение. Денят носи добри характеристики за плодотворна дейност, но някои от вас ще се опитат да решат задкулисно делата си. Желателно е да се вслушвате в приятелски съвети.

СКОРПИОН
Ясно е за всеки, че активността е тази, която може да е реализиращият фактор за деловия ден. И днес повечето от Скорпион са активни и стремителни в действията си. По отношение на професията си едва ли ще се изявите така категорично, както в обществените контакти, които сега за вас се явяват определено като много положителни.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е изключително положителен в професионален смисъл. Трябва да се активизирате за действия до постигане на краен успех. Добри възможности имате във връзка с преговори, пътувания или дела, свързани с вашия бизнес. Трудностите в сряда са по отношение на административни инстанции, както и за контакти с влиятелни хора. Ще ви бъде потърсен съвет за някакъв недвижим имот, най-добре е да не се ангажирате. Денят е показателен и с професионални успехи, които надвишават досегашните.

КОЗИРОГ
Радостни новини ще получите днес при контактите си, в повечето случаи те имат отношение лично към вас или към вашия бизнес. Работният ден може да се окаже печеливш за повечето от знака. Мнозина се стремят към любовно общуване, но само в желанията и мислите си, и не предприемат на практика нищо. Бъдете по-решителни в действията си, ще имате успех в делата само ако успеете да се активизирате.

ВОДОЛЕЙ
Стегнати и енергични са днес родените под Водолей, но трябва по-прецизно да изградите личния си план за действие през деня. В противен случай ще последва безредие, което няма да помогне за решаването на нищо. Интересни контакти ще имат мнозина от вас днес и няма да липсват добри предложения, но трябва да бъдете предпазливи. Решаването на финансови задачи оставете за друг по-благоприятен ден.

РИБИ
Сряда е благоприятен за реализация в сферата на обществените и личните контакти, както и в професионалните и бизнес нива. Общо взето може да се каже, че денят е обикновен, но с добри възможности, които с немного усилия можете да организирате. Разговорите с шефовете ви за професионалното ви развитие ще завършат с личното ви успокоение. Получавате пълно разбиране и подкрепа. За професионалната си реализация имате подкрепата на мъж с възможности и колега, който много се интересува от успехите ви.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене