Грозни гледки от Благоевград

За съжаление и тази седмица ще ви занимаем с доста нелицеприятни фотоси

Снимките са направени от нашите папараци, а щом на тях са им грабнали окото (обектива) значи наистина си заслужава да им се обърне внимание.

Тук ще се обърнем и към кмета на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов с едно питане. До кога Община Благоевград ще ходи по гъ*овете на пияници, наркомани и луди тийнейджъри? Защо всички съвестни граждани трябва да страдат, заради техните вандалски прояви? Може ли за Благоевград да се направи толкова много, за толкова кратко време и всичко да бъде унищожено, защо? Крайно време е да има сурови наказания за извършителите на тези вандалщини.

Nwrwdnosti-4Първата поредица от снимки е направена в Зоопарка. Е, защо пък една от табелките не е оставена здрава? Комплексарщината проличава още от първите клетки, където са патките, кокошките и пауните.

Nerednosti-3Другото на което се спря обектива ни е един уличен телефон… Така красив, така арт изрисуван… Не надраскат, а изцяло е сменен цвета. От сигналното оранжево и помен не останало. Малко са се пооляли с боята та и самият апарат са омазали. Добре, че производителя го е създал с барелефни бутони, та човек да може да се ориентира кои цифри да набере. За наша голяма изненада телефона даваше сигнал, работеше… Дали някой все още ги използва?

Nerednosti-2“Чалгата” Новата литература ли е… ? Къде е Ботев…? Къде е Левски…?”
Това е добре, напълно ЗА. Но там ли му е мястото, бе момчета. На прясно боядисаната стена, между сградата на АУБ и Мак-а. Посланието иначе е хубаво поздравления. Чалгата съсипа всичко стойностно. Съсипа и мозъците на напушените идиоти, които с ритници са изкъртили металното кошче в близост до надписа. То “боклук”, боклук не хвърля… За какво му е кошче.

Nerednosti-5За следващата снимка не гарантираме, че повредата на шахтите е направена нарочно. Ако решетките бяха метални 100 % щеше да е човешко дело. Това само го показваме, за да бъдете внимателни. Мястото е срещу ДТ “Никола Вапцаров”.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Nerednosti

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене