ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ

ОВЕН
В последния ден от работната седмица Овните трябва да направят своя избор спрямо две предложения. Вие си знаете интересите и няма да съжалявате за избора си по-късно. Тази позиция е силно характерна за мъжете от знака и в петък вие енергично ще се впуснете към успеха си. За тези, които са на ръководни длъжности, денят предлага служебна промяна.

ТЕЛЕЦ
Днес повечето мъже от Телец са завладени от любовни проблеми. Петък е благоприятен за бизнес. За деловата си реализация имате пълна подкрепа от влиятелна особа. Тези, които имат връзки с делова дейност в чужбина, може да получат известие за промяна в ситуацията и делата ви. Професионалният ден може да бъде успешен, ако не се целите високо.

БЛИЗНАЦИ
В петък Близнаци са с ярко изразен стремеж за изява и желание да се харесат на околните. Все пак бъдете по-естествени в поведението си, за да не предизвикате обратен ефект. В деловия си живот няма да се стремите към осъществяване на материални придобивки, а по-скоро към изграждане на добър имидж. Стабилизират се домашните взаимоотношения.

РАК
В петък Раците се разкъсват от противоречиви чувства. Става въпрос за положителни и отрицателни емоции, които не могат да се хармонизират. При засилена делова дейност ще имате добри възможности да покажете присъствието си. Коварство от страна на неприятели.

ЛЪВ
Лъвове, изправени сте пред дилема във връзка с проблеми, но каквото и решение да вземете, няма да сте доволни. Характерна е раздразнителността на Лъвоте днес, въпреки че денят е доста благоприятен. Блестящо ще разрешите финансов проблем с подкрепата на мъж с възможности. За някои предстои израстване в кариерата. Материалният живот на дома се подобрява.

ДЕВА
Благоприятната промяна няма да подмине и Девите. В петък вие сте с добро емоционално самочувствие и стремежът ви към придобиване на материална собственост ще бъде удовлетворен. Дори и да не успеете в реализацията на конкретни финанси за деня, не се напрягайте, а обърнете по-голямо внимание на контактите. Известие от приятел, далеч от вас.

ВЕЗНИ
Петък е успешен ден за Везните, особено що се отнася до парите им. Тук някои от вас ще направят истински „скок“ напред. В службата си някои от вас са преглътнали немалко обиди и са били в положение на ущърб. Днес смело ще се изправите пред проблема до окончателното му разрешаване. Повечето от Везни са под впечатлението на домашните промени.

СКОРПИОН
Мощно „атакуват“ Скорпионите края на седмицата и в петък ще бъдат доволни от себе си и постиженията си. Настъпва някаква промяна в контактите и взаимоотношенията с околните, където днес може да получите съблазнителни предложения и влиятелната протекция на мъж. Интуицията ви днес е най-верният ви съветник. Финансовите придобивки не са изявени за деня.

СТРЕЛЕЦ
Малко агресивни са Стрелците в петък и могат да си навлекат скандал. Желанието ви за справяне с дневните ангажименти и задължения ви прави решителни и в някои случаи безкомпромисни. Все пак при обществените ви контакти се налага да проявите повече търпение и гъвкавост. Подобрява се служебното ви положение. Денят не е по-малко успешен в личния живот. Заемете се с любими неща или с домашните си задължения.

КОЗИРОГ
Земните сили зареждат Козирог с позитивни енергии, а звездите се подреждат, преобръщайки живота им в по-добра светлина. Петък е повратен ден за много от родените под този знак. Не само ще извоювате самостоятелни позиции, но и ще имате пълната свобода за избор и взимане на решения, без да се съобразявате с другите. Сами решавайте проблемите си, някои само ще злорастват за евентуални неуспехи.

ВОДОЛЕЙ
Петък е приятен за родените под Водолей. Характерно е разгръщането на творческите сили и изявата въобще. Забелязват се важни промени, които касаят както личния, така и обществения ви живот. В службата повратът идва с нови възможности, които се откриват пред вас. Не се поддавайте на емоции, а действайте своевременно и целенасочено. Запазете добрия тон в разговор с човек, от когото очаквате само неприятности. От това ще зависят бъдещите ви позиции сред бизнесмените.

РИБИ
Силно благоприятен ден за Рибите, през който може доста да подпомогнете положението си, ако обърнете по-значимо внимание на контактите. Ще осъществите едно запознанство, което може да бъде от решаващо значение за положителната трансформация в живота ви. Добър ден за бизнес, но в служебно отношение трябва да избягвате конфронтациите. Началниците ви не са доволни от работата ви днес и положете повече усърдие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене