Местния печат

„Вяра“

Директорът ОП УОИ – Кюстендил, Емилиян Йорданов се сдоби с ауди за 25 бона, докато кметът П. Паунов брои по 4000 лв. на уволнени от него охранители

Директорът на ОП „Управление на общински имоти” – община Кюстендил, Емилиян Йорданов яхна чисто ново ауди за 25 000 лв. Топ охранителят на кюстендилските общински предприятия си купи скъпото возило от автокъща „Беци” в Кюстендил.

Димитър Владимиров – Френскио от Дупница излиза на гладна стачка с палатка пред съда в Кюстендил, обяви: Фамилията на Вергил Кацов ме ограби, отнеха ми имущество за над 2 млн. лв.

Димитър Владимиров – Френскио от Дупница, бивш ресторантьор, стопанин на кафе „Червило” и таксиметров шофьор, обявява гладна стачка пред Кюстендилския окръжен съд срещу семейството на земеделския лидер в Дупница Вергил Кацов.

Майката и братът откриха прострелялия се шеф на галерията в Дупница Андрей Севдин, близки: За 2 м. ракът на дебелото черво го стопи, напоследък рисуваше икони

Майката и братът намерили прострелялия се уредник на галерия „Околийската къща“ в Дупница Андрей Севдин, който опита да се самоубие. Уважаваният дупнишки художник се е прострелял в главата, куршумът минал през дясното му слепоочие. 55-годишният творец използвал самоделна пушка. Открит е в безпомощно състояние в своя дом в село Самораново от майка си и брат си в сряда към 18:00 часа вечерта.

66-годишният Петър Александров сряза вените си насред жп гарата в Дупница, спряха го да забие ножа и в корема си

66-годишният Петър Александров направи опит за самоубийство на гарата в Дупница. Той срязал вените си с джобен нож пред очите на десетки втрещени хора, които станали неволни свидетели на страшната сцена. Много бързо човекът бил транспортиран в Спешния център в Дупница, настанен е в ортопедичното отделение на общинската болница. Инцидентът станал вчера на обяд – в 12 часа.

Развод в БСП – Благоевград! Георги Капчин хвърли партийната си книжка след 26 г. вярност

Един от най-върлите членове и активисти на БСП в Благоевград Георги Капчин хвърли партийната си книжка. Той се отказа от членството си в столетницата с гръм и трясък.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене