Китай или Австралия в момента не са възможни дестинации за Димитър Бербатов!!!

Това даде да се разбере личният му мениджър Емил Данчев, който бе категоричен по отношение на спряганите подобни спекулации, появили се съвсем наскоро

„Това, което се изписа по отношение на възможности от Австралия и Китай за Димитър Бербатов, няма нищо вярно. Заявявам го най- категорично. Иначе всяка медия – българска или чуждестранна, има право да пише, каквото реши или каквото смята, че може да има общо с истината. Реалната ситуация в момента е такава, каквато ви я съобщих.“ , категоричен бе мустакатият мениджър на Димитър Бербатов.

Той обаче не пожела какви възможности има пред клиентът му, който за момента няма предложение от настоящия си тим ПАОК за продължаване на контракта му и е много малка вероятността след края на сезона да остане в Солун.

Единственото, което бе обяснено бе, че в момента Бербатов се възстановява от контузия и се очаква да е в състояние за игра след 3 седмици.

Появилите се информации за нова професионална дестинация за Димитър Бербатов бяха дело на гръцки медии, които тиражираха новината, че шампионът на Австралия „Мелбърн Виктори“ е със сериозен интерес към бившия капитан на националния отбор. Друг вероятен възможен отбор е от Китай, но също така и от участника в азиатската Шампионска лига Поханг Стилърс от Южна Корея, бяха добавени към мераклиите да имат 35-годишния благоевградчанин в състава си.

Във връзка с тях бе припомнено, че от известно време насам се появяват информации за други далечни опции пред Димитър Бербатов са Саудитска Арабия и САЩ, които обаче за момента остават в сферата на прогнозите и спекулациите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене