Преглед на местния печат

„Вяра“

На косъм от смъртта! Синът на умъртвения таксиметров бос Пламен Миланов – Димитър със счупени ключица, мишница и лява ръка при зверска катастрофа в Дупница, опел го забърса, докато лети с мотора си

Синът на умъртвения таксиметров бос Пламен Миланов пострада тежко при катастрофа в Дупница. Димитър Пламенов е приет в „Пирогов”, където ще бъде опериран. Димитър е бил засечен от „Опел Кадет” в района на кръстовището, известно като „Петте кьошета”. Движел се е с кросов мотор, но предимството му било отнето. Говори се, че от сблъсъка мотористът е изхвърчал от пътното платно. Предстои му тежка операция. Семейството на Миланови е сполетяно от нова трагедия само 2 месеца след мистериозната смърт на таксиметровия бос.

 

На последната сесия в Дупница стана ясно: И. Илиев, М. Вельова, Е. Малчева, И. Терзийска и Л. Василева с изтекли договори, съветниците търсят нови шефове на ВиК, ГУМ, „Паркинги и гаражи”, „Счетоводна къща” и „Общински пазари”

Общинска администрация – Дупница стартира конкурси за директори и управители на общинските дружества и предприятия, тъй като договорите на всички са изтекли. Това стана ясно на последната общинска сесия, на която съветниците с пълно единомислие и мнозинство приеха седемте доклада на проверяващите групи, които ревизираха дейността на общинските фирми.

 

Екскметът на Дупница Панчо Панайотов издига за президент родния милионер и шеф на „Овергаз” Сашо Дончев, разкри: С него сме една кръвна група

Атрактивният местен политик и екскмет на Дупница Панчо Панайотов издига за президент родния милионер, шеф на „Овергаз”, Сашо Дончев. Новината Панайотов съобщил на чаша кафе в центъра на Дупница пред старите си приятели – бившия архитект Костадин Елшански, архитект Адриана Велева, бившия шеф на ВиК Ангел Малинов и др.

 

Крадци ужилиха купувача на имот на Галеви за 2 млн. лв. Евгени Крънджилски в Благоевград, изкъртиха сейфа му зад гърба на охраната

Нагли крадци задигнаха голяма сума пари от строителния предприемач, собственик на фирма „Бодрост“, Евгени Крънджилски от Благоевград. Метална каса била откъртена и открадната вчера през нощта от офис в складовата база на строителната фирма. Неизвестни разбили вратата на помещението и тъй като не могли да отворят желязната каса, я измъкнали цялата. Охраната на портала изобщо не разбрала какво се случва. За наглия обир станало ясно чак на сутринта.

 

Драмa в Петрич: 40-год. Антония Вълчева опита да се самоубие с хапчета, съседи: Мъжът й я пребиваше от бой 

40-годишната Антония Вълчева от петричкото село Беласица направи опит за самоубийство. За щастие той се оказа неуспешен. Жената погълнала голямо количество успокоителни лекарства. Причината за това било, че мъжът й често й посягал и я пребивал от бой, коментираха съседи на семейството в петричкото село. Жената не виждала изход от мъченията и затова решила да сложи край на страданията си, допълниха хората.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене