Разочарованият треньор на „Септември“(Симитли): „Изключително неприятна загуба. Нямам думи!“

С тези думи Тодор Киселичков на кратко коментира развоя на събитията в мача на тима му при гостуването на „Оборище“(Панагюрище)

Двубоят от 19-ия кръг на „Б“ група финишира с поражение на питомците му с 2:1 направиха мъжки мач, в който късметът се усмихна на по-активния тим на домакините.

Ели Маркес в 40-ата минута изведе Оборище напред след самостоятелен пробив. В 51-ата минута Джейхан Зайденов изравни. През втората част играта се накъса от куп смени, и в 73-ата минута Калоян Цветков се разписа и донесе победата на отбора от Панагюрище.

тодор киселичков

„Победата на „Оборище“ бе напълно заслужена, влязоха и излязоха като по-добрия отбор. Играта на нашия отбор днес бе под възможностите ни и загубата е съвсем логична. Трябва да поработим още много и то много здравo, за да подобрим качеството си на игра, за да печелим през следващите мачове. За съжаление днес от този мач си тръгнахме с двама контузени играчи и това никак не ме радва (бел. ред. става дуа за Валентин Георгиев и Здравко Карадачки, за които тепърва ще се разбере колко тежки са травмите им). Изключително неприятната загуба е факт, но трябва да я преодолеем и да се мъчим да печелим следващите мачове”- завърши Тодор Киселичков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене