ТРУДЕН РЕБУС!!! Сериозни кадрови проблеми в Банско преди мача срещу „Локомоив“(Горна Оряховица)

Преди визитата на тима от северната част от България треньорът Иван Атанасов ще трябва да търси решение на сериозни кадрови проблеми

Със сигурност въпросителните пред слециалиста са много, след като мача пропускат невъзстановеният Атанас Чепилов

Атанас Чепилов

Атанас Чепилов

и игралият много силно в предния двубой Красимир Илиев, който бе сменен принудително в предния двубой срещу „Ботев“(Гълъбово). Двамата окончателно бяха отписани от отбора, след като лекарите сложиха вето върху участието им в мача срещу отбора, воден от Сашо Ангелов. Двамата продължават готвят по индивидуална програма заради контузии и няма да бъдат на разположение на старши треньора Иван Атанасов. Вероятност, макар и минимална, да се озове в групата все пак има Атанас Чепилов, но едва ли ще се рискува с това, а евентуално ще бъде отложено за домакинството срещу „Оборище“ на 12 март.

красимир илиев

Красимир Илиев

Йордан Лечов

Йордан Лечов

За предстоящия събота в мач от 19-ия кръг на „Б“ футболна група повече от сигурно е отпадането на Йордан Лечов, който получи червен картон в предния кръг и ще почива една среща Аут е и Георги Фикийн, който пък получи пети жълт картон срещу „Ботев'(Гълъбово) и също е санкциониран за една среща.

Георги Фикийн

Георги Фикийн

Сега пред Иван Атанасов предстои нелеката задача да определи групата за мача с оглед липсата на четиримата. С оглед на картотекирането на 24 футболисти това едва ли ще бъде проблем. За този двубой той ще може да разчита на Христо Думанов, който изтърпя своето наказание в първия пролетен двубой. В центъра на отбраната се очаква да се появи Иван Топузов на мястото на Йордан Лечов, а мястото на Георги Фикийн да бъде запълнено с Адриян Димитров, което ще бъде и дебютът му с екипа на Банско. Кой ще замени Красимир Илиев обаче си остава най-голямата въпросителна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене