Местния печат

„Вяра“

Огнен ад в Крайници! Пожар овъгли бившия електроженист Васил Панджачки и втората му жена Венка в спалнята им

Бившият електроженист Васил Панджачки и съпругата му Венка (76 г.) са открити мъртви в дома им в дупнишкото село Крайници. 81-годишният мъж е открит паднал върху електрическа печка, а съпругата му – починала в леглото, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Кюстендил.

Снаряд прониза ръката на журналиста Борис Анзов от Гоце Делчев при стрелба в Сирия

Синът на собственика на Боулинг център «Корона» в Благоевград Кирил Анзов – Борис, е ранен при обстрел от групировката «Джабхат ан Нусра» в сирийската провинция Латакия. 36-годишният Борис е журналист и работи в „Медия Мост България“, от Гоце Делчев е. Той е бил в района заедно с международна група от репортери.

Петричкият депутат Д. Танев: Синът ми Крум е натопен, по чантата с канабиса няма негови отпечатъци

„Когато полицаите са намерели чантата в колата, в полицията са поискали да направят пръстови отпечатъци на двамата. Така е установено, че не са се докосвали до нея”, това съобщи депутатът от Петрич Димитър Танев по повод ареста на сина му Крум, хванат с 440 г канабис и добави: Двамата с Иван пътуваха за Гърция, но преди това решили да отидат на гости на свой приятел в Гоце Делчев и привечер продължили към Гърция.

Иван Панталеев от Благоевград е новият горски цар на Дупница

Благоевградчанинът Иван Панталеев седна на шефския стол в ДГС – Дупница. Със заповед на директора на ЮЗДП Дамян Дамянов Панталеев е назначен на овакантената длъжност от Атанас Диманков, който беше освободен по нареждане на екоминистъра за открити незаконно изсечени 70 дървета в местността Оструган в Рила.

Хванаха домакинката на детската градина в дупнишкото село Бистрица Даниела Манова в злоупотреби за 50 000 лв., върнала светкавично 3000 

Уволниха домакинката на детската градина в село Бистрица Даниела Манова, спипаха я в злоупотреби за 50 000 лв. Оказва се, че Манова не е отчитала в общината платените от родителите такси.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене