ХОРОСКОП ЗА 3 МАРТ

зодии

ОВЕН

В понеделник е възможно да се сблъскате с неприятности, необходима е сдържаност. Бъдете много предпазливи в общуването с околните. Избягвайте конфронтации с жени. Внимавайте и да не създадете впечатление на любопитни хора, не се намесвайте в чужди дела. Склонни сте да допускате грешки.

ТЕЛЕЦ
Денят ви е изпълнен с възможности за печалби, не само материални придобивки, но и емоционално удовлетворение. Нарастват възможностите ви и влиянието сред околните. Контактите за мнозина са с любовна ориентация. Не е изключена нова връзка или изгодно пътуване с финансови придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Понеделник е хубав, но сполуката не ви се дава даром, а се налага да си я извоювате. Главното е да търсите хармония в общуването с околните. Възможно е някой да злослови срещу вас и да разпространява клюки. Не обръщайте внимание, съсредоточете се в делата си.

РАК
Мнозина от Раците се разкъсват от вътрешни противоречия, но ако поне привидно изглеждате спокойни и запазите хармонични отношенията си с околните, ще се радвате на успех. В никакъв случай не влизайте в конфликти с жена.

ЛЪВ
Понеделник е ползотворен, изгодни ще са контактите ви, като не е изключено в тази връзка някои Лъвове да пътуват. Имате шанс за придобивки, но може да ви се наложи да поизоставите домашната си работа. Не пренебрегвайте приятелска подкрепа. Ще постигнете добри резултати, ако приемете помощта, която ви се предлага.

ДЕВА
Онова, над което се трудите вече дълго време, най-сетне ще даде благоприятен резултат. Ако не нарушите принципите си и се трудите упорито, ще постигнете и желаните признания на способностите ви от другите. Понеделник е силно печеливш и за бизнес. За някои – любовна авантюра. Не злоупотребявайте с доверието.

ВЕЗНИ
В живота ви на преден план изпъкват кардинални промени. Ще ви се удаде възможност да подобрите някои области от дейността, да напреднете в социално отношение. В тази връзка съществена роля имат приятелите. Възможно е издигане чрез тях.

СКОРПИОН
Настъпват трансформации в живота ви и вие можете да се опрете на приятелите. Особено необходима ще ви е подкрепата за новите начинания, с които ще се заете още от утре. Склонни сте под влияние на лични проблеми да игнорирате желанията на близките ви хора.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е с каквото и да се заемете, да се проваля или да не дава желания резултат. Бъдете търпеливи, влушвайте се в съветите на жени. В застой са делата ви, налага се да се съобразите с нечие желание. Ще си спестите огорчения, ако сте по-сдържани и дискретни. Не навлизайте в чужди територии.

КОЗИРОГ
Понеделник е ползотворен за Козирозите. Замисленото ще се осъществи, направеното ще бъде заплатено. Възможно е да имате повече ангажименти днес, но изпълнението на задачи ще донесе облаги и за вас самите. Важни са срещите с приятелите, не е изключена влиятелна подкрепа.

ВОДОЛЕЙ
Днес сте много деятелни и ще се радвате на качествени резултати. При мнозина се наблюдава необходимост от юридическа подкрепа в делата, която потърсете в близките дни. Бъдете в синхрон с другите и да се пазите от конфликти. В личния живот се пазете от лицемерно общуване с жена от обкръжението ви.

РИБИ
Тежък понеделник за Рибите. Дори и да се чувствате в безизходица, обстоятелствата съвсем не са толкова катастрофални. Имате силна подкрепа в лицето на приятели и близки. Обичани сте и може напълно да им се доверите. Не са за пренебрегване протекциите, които ще получите от влиятелен човек.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене