Без категория

След инцидент в гоцеделчевската дискотека DOPE: Арестуваха трима за масовия бой с чаши и пепелници, при който окървавиха общинския съветник от ГЕРБ А. Тунчев

main_b

Трима младежи са задържани в полицията в Гоце Делчев за участие в масовия бой с пепелници и чаши в нощта на 1 март в дискотека DOPE. За разпит са призовани Й. Ценкин и Д. Ангелаков, които били част от компанията разпалила боя. Както съобщихме, боят стана след като момче от Копривлен неволно блъснал бутилка с вода на една от компаниите в дискотеката. Пийнали младежите започнали да замерят момчето от Копривлен с чаши и пепелници. В битката с пепелник по главата бе ударен и общинския съветник от ГЕРБ в града А. Тунчев. Той бил с компания негови гости. Окървавен Тунчев напуснал заведението, заканвайки се на охраната за бавните реакции.
Вчера цял ден гардове и свидетели бяха разпитвани в местното полицейско управление, докато се стесни кръга на лицата виновни за случая. На момчето от Копривлен са разрязани пръсти на ръката, с която се опитвал да спре стъклените „бомби“, хвърляни по него. Зашита е и главата му. В спешен център помощ е потърсил и съветника Тунчев, разказаха свидетели на кървавия инцидент, който е пореден за дискотеката. Тук преди месец младо момиче разряза крака си, ритайки стъклената врата на заведението. Тогава според запознати, охранителите изгонили девойката, която силно ядосана ритала по вратата. Млад мъж гост на Гоце Делчев пък бе пребит до смърт пред вратата на дискотеката по коледните и новогодишни празници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене