Цветан Цветанов: В Белица ГЕРБ има своите твърди позиции

С резултатите от местните избори в Белица ГЕРБ вече има своите твърди позиции. На тези избори имаше повече смелост в районите със смесено население, имаше повече хора, които да подкрепят политическа партия ГЕРБ. Това заяви зам.- председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с активисти  и симпатизанти на партията от община Белица. Той подчерта,че знае колко е трудно и какво преживяват хората в тези райони, че си спомня първите срещи с хората от община Белица, на които са изпитвали страх. „Тези срещи ни дават допълнителен импулс, защото вие сте нашите работодатели“, каза Цветан Цветанов.

CC-2Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията днес има своето сериозно присъствие във местната власт, но ситуацията в държавата е сложна. В парламента има осем партии, а правителството на Бойко Борисов е най-доброто, което може да има България, затова трябва да бъде подкрепяно. Цветанов коментира, че правителството прави всичко възможно страната и общините да се възползват в максимална степен от европейските средства, за да се направи инфраструктура и да се привлекат инвестиции в всички сфери на икономиката.

„Залагайте на истинската алтернатива, на омразата трябва да отговаряме с политики и с протегната ръка”, обърна се Цветан Цветанов към десетките симпатизанти на ГЕРБ от община Белица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене