Кметът на Белица Радослав Ревански за писмото до Доган: Радостен съм, когато има различно мнение, виждам дългата ръка на предателите

Изключително съм радостен, когато има граждани с различно мнение и позиция. Запознах се с писмото, но веднага казвам, че нищо вярно няма. Ясно прозира дългата ръка на предателите, които години наред разделяха общината на град и села, а на последните избори разделиха и селата, роднини, приятели…предадоха ДПС и д-р Ахмед Доган.

Няма да се поддам на това гнусно активно мероприятие на всеизвестните мошеници. А по ирония на съдбата точно днес представих и екипа си, в който има за първи път има представители от всички големи населени места, и забележете – зам. -кмет християнин.

За първи път имаме работещ о общинско ръководство на ДПС, младежки структури, на 5 март ще учредим и женско дружество. Предателите си оставят предатели. Нека не се крият зад анонимни писма, а да имат кураж и мъжество да дойдат да им чуем проблемите заедно с екипа ми. Те избраха пътя на разделението и далаверата. Нямат място при нас. Да са живи и здрави!

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене