ХОРОСКОП ЗА 26 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
В петък Овните са с добро самочувствие и прекрасно настроение. Денят носи добри предзнаменования, а вашите позиции са стабилни. В професионално отношение за някои от вас се разрешава паричен проблем, а при други дори може да има повод за празник. Днес дамите от Овен са заложили да свършат по-голяма част от деловата си работа.

ТЕЛЕЦ
Телците ще празнуват в петък, като вероятно поводът за това се свежда до вашето материално благополучие. За някои е валидно решаването на въпрос, свързан с наследство, при други – бизнес реализация, а при трети – придобивки за дома и хармония в любовта. Доста активни сте по отношение реализацията на финанси днес и дейността, изискваща срещи и контакти.

БЛИЗНАЦИ
Предстои ви много работа в петък и тези от вас, които имат да разрешават финансови проблеми в службата, могат успешно да се справят, но потърсете подкрепата на жени. Щастлив ден за финансите ви и обществената изява, деловите контакти и стабилитета в дома. За някои от вас са вероятни неочаквани събития или някакви изменения в партнирането в бизнеса.

РАК
Хубав ден за Раците, благотворното влияние се разпростира най-вече върху парите и службата ви. Ще уредите въпроса за заплащането си според труда ви, без да сте ощетени. Петък не е благоприятен за бизнес и взаимоотношенията със съдружници. Бъдете внимателни и в общуването с приятели и близки – има възможности за конфликт и сериозен разрив.

ЛЪВ
В петък вие сте в добра кондиция и активизирани за работа. Предстои ви да извоювате нещо, което отдавна ви се полага. Вероятно става въпрос за материалната ви обезпеченост. Служебното си заплащане няма да успеете да уредите и дори може да предизвикате конфликт. Денят не е подходящ за обществена изява и срещи в обществото.

ДЕВА
Вие сте напрегнати и конфликтно настроени днес. При някои Деви петък се характеризира с разтрогване на взаимоотношения. Финансовият проблем отново ви обсебва и сте склонни към гневливост и спорове на тази тема. Това няма да ви донесе нищо добро и излишно ще се натоварите. Успешна дейност има при съдружен бизнес.

ВЕЗНИ
Везните са огорчени в петък от глупав спор с някаква личност. Освен в делови план вероятно и лично се чувствате засегнати, но това не бива да бъде основният мотив за развитието ви през деня. На повечето от вас предстоят важни срещи и контакти, които не подлежат на отлагане и е добре да ги приключите днес.

СКОРПИОН
Жените от Скорпион могат да бъдат доста облагодетелствани в действията си, ако се осланят на подкрепата и добрите предложения от страна на жени. Тези, които търсят работа, ще имат възможност да им се предложи нещо добро. Бизнесът ви е в по-неизгодни позиции и освен многото ангажименти и работа за днес някои могат да претърпят загуби.

СТРЕЛЕЦ
Петък е благоприятен за бизнес занимания и професионална реализация. Ще се чувствате удовлетворени в съответните поприща, при условие че не залагате на финансово осъществяване. Всъщност парите едва ли ще бъдат от особена важност за вас днес, защото повечето от вас променят дейността си и предстоят разработки чрез срещи и контакти. Посрещате с недоумение някаква новина, която ще ви изкара от равновесие.

КОЗИРОГ
В петък се налага Козирозите да променят нещо в бизнеса, за да бъдат задоволителни по-късните финансови резултати. Променете най-вече начина си на общуване с партньорите. Деловите контакти с близки за вас жени могат да бъдат особено плодоносни за плановете ви и бъдещата реализация. Служебният ден е много натоварен и се налага да се съобразите с прекалените изисквания от страна на шефовете.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са много изморени и изнервени в петък. Днес обаче отново ви предстои много работа, при това неотложна. С домашната няма да се справите, защото няма да искате и ще си намерите оправдание. Но спрямо професионалните си ангажименти сте не само отговорни, но и нищо не може да ви попречи. Блестящи сте в служебната си изява. Ще бъдете забелязани и материалните стимули няма да закъснеят.

РИБИ
Петък е много подходящ за стабилизиране на позиции – обществени и домашни. Много силна изява имат Рибите днес и могат да допринесат за благоприятно разрешаване на финансов проблем. Това вероятно ще стане по служебен път, където късметът е значителен днес. Труден ден за бизнес и има вероятност да се сблъскате с препятствия. По независещи от вас причини ще претърпите някаква загуба, няма да успеете да я предотвратите.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене