Местния печат

„Струма“

Ексобщинският съветник от ОДБ в Дупница Г. Рангелов заминава на гурбет в Германия със 70 евро надница: Разочарован съм от политиката

Бившият общински съветник от ОДБ-Дупница Георги Рангелов заминава на гурбет в Германия. Той е собственик на строителна фирма, но в бранша е все по-трудно.

Мистериозни убийства на 2 кучета в с. Баня вкараха във война известни бизнесмени

 Полицията в Разлог разследва убийството на две кучета. Първото, порода гръцка овчарка, беше застреляно в неделя в близост до хотелски комплекс в Баня. То е собственост на Петрана Маркова от София, която е собственик на апартаментен комплекс в селото.

Заловеният с наркотици и боеприпаси Асен Каназирев от Разлог остава в ареста за постоянно

40-годишният Асен Каназирев от Разлог остава в ареста за постоянно, това реши на късно заседание завчера Районен съд-Разлог, където беше гледана поисканата от прокуратурата постоянна мярка „задържане под стража“.

Благоевградчанка, приписала жилището си на роднини, открита в безпомощно състояние, с бълхи и въшки, съседи търсят помощ на тел. 112

Благоевградчани, живеещи на улица „Васил Априлов“ в центъра на града, вдигнаха на крак вчера два пъти спешните медици. Те се обадиха и в редакцията на вестник „Струма“ със сигнал: „Институциите не предприемат спешни мерки за настаняване на 86-годишната самотно живееща М. Момчилова, която е с тежка деменция и в безпомощно състояние, а през нощта може да умре“.

„Вяра“

Земеделският лидер Вергил Кацов от Дупница „забрави” да обяви 17,582 дка ниви и пасища в Огняново

Земеделският лидер Вергил Кацов от Дупница, съдийката от Дупница Мая Гиздова, говорителят на прокуратурата Емил Павлов и кюстендилският адвокат на мюфтията Красимир Руев лъснаха в черния списък на Сметната палата за несъответствие на обявеното имущество за периода от 01.01.2015 г. до 06.11.2015 г.

Братовчедът Здравко Ангелов смаза голфа на брата на общинския съветник Мартин Мартинов – Христо в Самоков, заби се в дърво

Разследват мистериозна катастрофа с колата на брата на общинския съветник Мартин Маринов в Самоков. Голфът е смазан от едната страна и е бил шофиран от братовчеда Здравко Ангелов. Тежката катастрофа стана вчера около 8.30 часа.

Проститутката Анета Асенова от Кюстендил: Плащам 5 лв. такса „спокойствие” на общинска охрана

34-годишната Анета Асенова от Кюстендил си докарва по 25-30 лв. на ден с проституция. Разведената кюстендилка изкарва прехраната си на ул. „Софийско шосе”.

С билет за 2 лв. 28-год. Георги Георгиев от Самоков удари печалба от 10 бона

28-годишният ерген Георги Георгиев от самоковското село Мала църква не може място да си намери от щастие, след като с билет от 2 лв. спечели 10 000 лв. от Националната лотария.

Насилвани от Иван Магията ромчета в Благоевград: За свирка ни даваше 5 лв.

Окръжната прокуратура в Благоевград поиска постоянен арест за Иван Коцев-Магията, уличен в блудствени действия с четири малолетни момичета. Той е бивш музикант, но от много години се занимава с търговия. Навремето имал барче на жп гарата, а сега стопанисва малка бакалия в Орлин махала на града.

24-годишната Оля от Благоевград с разбита глава след катастрофа край ЗМК, нямала видимост 

„Форд” удари „Рено Клио” на кръстовището под ЗМК в Благоевград. 24-годишната шофьорка на реното навлязла в кръстовище, където няма предимство, и фордът я нацелил. Оля С. е с травма на главата. Тя идвала с реното си по улицата от Професионалната гимназия по икономика.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене