„Пирин“/Разлог/ бе развенчан от „Марек Юнион-Ивкони“

Тимът от града да барикадите не показа жалост и разби противника си с 3:0 гейма за около час пред 700 зрители в своята зала

Успехът бе трети пореден за победителите в родната волейболна Суперлига, след като започнаха трудно първата част, в която поддържаха крехък аванс, но в крайна сметка взеха победата в нея с 25:23. През втората част обърнаха развоя на резултата в своя полза около средата и, след като „Пирин“/Разлог/ имаше в един момент преднина от 2 т. обърнаха развоя на събитията в своя полза и крайното 25:18. След това волейболистите на „Марек Юнион-Ивкони“ успяха да спрат опитите на съперника да вземе поне един гейм и надделяха с 25:21, оформяйки крайното 3:0 в своя полза. Това им позволи да се изкачат на пета позиция в класирането със своите 9 победи 6 загуби, с което се изравниха по точки с разложкия клуб, който обаче има една победа повече и 5 загуби.

За победителите най-ефективен бяха Красимир Стефанов и Георги Елчинов, които реализираха по 11 т. в актива на своя отбор. За гостите пък отново на високо ниво бе Венцислав Георгиев, койт реализира най-много от всички в този мач – цели 19.

В следващия кръг дупничани гостуват на „Тетевен Волей“, докато „Пирин“ приема „Левски“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене