Инцидент във Вълкосел: Младок без книжка с жестоки травми след каскада с мотор

20-годишно момче счупи жестоко крака си след падане от мотор. Инцидентът е станал вчера около 14:20 часа в село Вълкосел, съобщават от ОД на МВР Благоевград. Неправоспособният водач управлявал мотор „Априля Пегасо“ с  несъобразена с пътните условия скорост. Младокът губи контрол над управлението и пада от него, вследствие на което е получава открита фрактура на левия крак в областта на глезена.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта е отрицателна. По време на управлението на мотоциклета водачът не е ползвал защитна каска.

При друг инцидент също пострада млад мотоциклетист. Той е станал малко след 16:10 часа вчера на пътя край село Баничан. Правоспособният 29-годишен водач от село Долен, управлявайки мотоциклет „Кавазаки” и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост пада от него. Вследствие на удара той е получил фрактура на дясното рамо.

Същият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът е отрицателна, като същият е ползвал защитна каска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене