Уважаеми медии, не превръщайте трагедията на Павел Головодов в негов личен пиар – правите му лоша услуга!

Онзи ден по всички спортни сайтове и електронни медии в България излезе новината че младият футболист на ЦСКА – Павел Головодов от град Гоце Делчев дарява парите събрани от благотворителност за болния си баща, който в последствие почина на две момчета, които също се нуждаят от такава помощ. Всички медии писахме, че Павката реши да дари от неговата сметка, в която се събираха пари за лечението на баща му Георги, на Дарин Тодоров от Шумен. Роденият през 1988 година Тодоров е юноша на Левски, но през 2010година претърпява тежка катастрофа, която слага край на неговата кариера. След доста сериозно лечение Дарин в крайна сметка излиза от будната кома, в която се намираше, но мъките за цялото му семейство тепърва започват. В момента Дарин Тодоров има нужда от пари за лечение, и като един истински мъж, макар и на 17 години, Павел Головодов решава да дари пари за лечението на Дарин. С тази си постъпка юношата на „червените“ показва, че враждата между ЦСКА и Левски е само на терена….или поне за него е така. Но благородните жестове не се изчерпват само с тази негова постъпка към юношата на Левски. Павел Головодов разбира, че негов батко от село Борово, което се намира в близост до Гоце Делчев има спешна нужда от средства за лечение. 20-сет годишният Георги Георгиев претърпява катастрофа около Коледа преди 2 години, и след поредица от операции, за съжаление краката му остават неподвижни. Веднага щом разбира за това, Головодов се свързва с роднини на Георги и по тяхна сметка ще дари определена сума. Специален концерт бе организиран на 12-ти февруари в Гоце Делчев в подкрепа на Георги Георгиев. 24 часа след като новината обиколи България, стопли сърцата на всички ни, изненадващо с Топ Преса се свърза споменатият Георги Георгиев и поиска думата.
Той е от село Борово, който претърпя тежка катастрофа преди две години на път към Гоце Делчев, застана пред камерата на Топ Преса по повод излязлата информация, че нападателят на ЦСКА, Павел Головодов, който е родом от Гоце Делчев, е решил да дари събраната сума за баща му, който за съжаление почина преди няколко дни.
„Нямам нужда от тези пари! Аз и моето семейство за сега се оправяме, трудното мина. По – добре тази сума да иде на някого, на който му трябват повече. Най – трудния период за мен въобще в живота ми мина. Знам какво е да си на ръба на смъртта и за това искам тези пари да идат там където трябва. Благодаря на Павел, както и на всички, които ми помогнаха преди две години.
Тука ни чудно защо всички медии в България си замълчаха. Чест прави на Павел Головодов, че дарява парите, но как изобщо те не стигат до въпросния Георги?! Разбира се, оправдаваме нападателя на ЦСКА, освен заради младостта му, както и за невинния поглед в очите, в който никого не би се усъмнил в думите му. И действително е така!
Ние от Топ Преса твърдо заставаме зад идеята на Павката, като изтъкваме, че не бихме позволили една от гордостите на Гоце Делчев да бъде „стъпквана“ по този начин. И това го правите Вие, уважаеми медии. Оставете момчето на мира, не превръщайте трагедията на Павел в негов личен ПиАр – правите му лоша услуга.
Тук задължително трябва да вмъкнем думите и на Георги Георгиев от село Борово. Чест прави на това момче, че той отхвърля възможността за повече средства, при положение, че вече си е стъпил на краката. Всички трябва да взимаме пример и да се научим най-първо да бъдем хора, после професионалисти!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене