Неврокопчанинът Костадин Хазуров на пейката срещу „Струмска слава“ в неделя

Роденият в Гоце Делчев футболист няма да бъде титуляр в тима на ЦСКА за сметка на Преслав Йорданов, но няма повод за търсене на скандал в случилото се, както някои се опитаха да изкарат

Причината за оставянето на гоцеделчевското острие според запознати с кухнята на 31-кратните шампиони заради оплакванията от болежки, които имаше напоследък. Те го извадиха от редовни тренировки, а така също го лишиха от възможността да играе в последната проверка на „червените“ срещу „Дунав“(Русе), спечелена с 6:0. Проблемите на топреализатора на тима, който има 14 попадения от началото на първенството накараха наставника Христо Янев да не го пусне в игра, свидетелстват запознати със събитията и блокираха слуховете за „треньорска контузия“ на Костадин Хазуров.

Със сигурност обаче той ще бъде на разположение на своя треньор и ще бъде включен в тимовия лист за „домакинството“ на „Струмска слава“ в първия кръг от втория полусезон на първенството в югозападната „В“ група. Двубоят ще бъде игран на стадион „Българска армия“, след като двата тима се споразумяха за това, а от ЗС на БФС в София нямаха нищо против да сменят мястото.

Нападателят ще бъде пуснат в игра само в краен случай, тъй като всички го искат здрав за предстоящите мачове в шампионата. Освен това нападателят е една от основните единици, които ще бъдат нужни на своя отбор в полуфиналните сблъсъци за Купата на България срещу „Берое“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене