СКАНДАЛЪТ В ХВОСТЯНЕ СТАВА БУНТ! Селото се надига срещу измамите на кандидат – кмета Сейхан Ахмедов! Защо ГЕРБ – Гърмен мълчи!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кандидатът за кмет на село Хвостяне от ПП ГЕРБ Сейхан Ахмедов  има свой човек в СИК, сигнализираха жители на селото колегите от електронния вестник ХРОНИКА. Ферад Ахмедов щял да следи
как върви изборния ден за баща му, като младият мъж е регистриран като член на секционната избирателна комисия от ПП АТАКА. А Топ Преса установи от депутата на АТАКА Илиян Тодоров че това е пълна документална манипулация.  Как да сме убедени, че и този изборите ще се проведат честно при такива близки роднински връзки, коментират още в сигнала си хвостянчани до колегите от Хроника. Слуховете са че ще се вдига бунт и ще се иска отвод на Ахмедов. Жалба по случая в ОИК – Гърмен е подал и лидерът на БСП Олег Милев, след като сигнала гръмна по рано днес от Топ Преса. Късно тази вечер комисията се е произнесла, че подобни близки роднински отношения не били нарушение. По информация на югозападният таблоид жалбата е препратена до ЦИК – София. Странно е и поведението на ръководството на ГЕРБ – Гърмен, което мълчи и като мишоци се спотайват. Господин Верхад Ислямов нали се пише за голям моралист, защо не отзове позорния си кандидат – кмет, да не петни името на ГЕРБ а чака хората сами да го съборят и да го изгонят от общината с тояги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене