СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Депутатът от АТАКА Илиян Тодоров : Мирише на измама в Хвостяне! АТАКА не участва в изборите! ВИЖТЕ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Само час и половина след като политическият скандал свързан със изборите в село Хвостяне община Гърмен гръмна от страниците на www.toppresa.com ВИЖТЕ ТУК Топ Преса се свърза с народният представител от партия АТАКА и нейн областен координатор Илиян Тодоров за да го пита как така сина на кандидат – кмета от партия ГЕРБ – Сейхан Ахмедов –  Ферад, е член на секционната комисия за изборите от партия АТАКА? Скандалът придобива грандиозни измерения по наше виждане след като пречетет отговора на Тодоров а именно :

. “ Няма как сина на кандидат – кмета на Хвостяне да е  член на секционната комисия от партия АТАКА . Това е пълен абсурд. Така представени фактите ми приличат на пълна измама и манипулация. Редно е институциите за се самосерират. Без да съм проверил имам съмнения че това е дело на изгоненият от партия АТАКА регионален лидер Борис Грозданов, той беше изгонен лично от мен именно заради такива дайствия. Партия АТАКА не участва в тези избори, следователно няма как да има свои членове на секционната комисия“ Това са думите на депутатът Тодоров който ни задължи да му изпратим документите с които разполагаме за да вземе мерки и да изчисти името на партия АТАКА. Ние от своя страна настояваме службите и кампетентнине институции да си свършат работата, Настояваме и за становище на партия ГЕРБ – Благоевград, и на самия Сейхан Ахмедов. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене