Преглед на местния печат

„Вяра“

Потресени очевидци по време на Европейската купа: Конете на Пепи Вуков вилняха като луди из Боровец, строшиха колата на бизнесдамата Богиня Ристанова

Побеснели коне вилняха в центъра на курорта Боровец навръх състезанието за Европейската купа, пометоха коли и изкараха акъла на туристите. Кошмарната „атракция” се разигра около 11 часа на обяд, точно когато курортът Боровец е най-оживен.

 

Мая Миленкова, осъдила топ крадците Свещта и Мазуто, влиза в битка с Чавдар Тодоров за шеф на Районния съд в Кюстендил

Районният съдия Мая Миленкова и колегата й Чавдар Тодоров се изправят един срещу друг в битката за шефското място на административен ръководител на Кюстендилския районен съд. Досегашният шеф Андрей Радев няма право на трети пореден мандат от пет години.

 

Клошарят Ражко Ризов от Кюстендил: Охранителите на кмета Паунов ме унижават, ровят ми в чувала, търсят нещо ценно, аз не съм крадец

Това е историята на нашия герой Ражко Ризов, на 65 години, несемеен, живее сам в град Кюстендил на улица „Ропотамо”. Ние го видяхме, докато бъркаше в контейнер на улица „Демокрация“. Ражко е израснал по домовете, работил е дълги години като строителен работник в родния си град Кюстендил, но след като го съкратили, се принудил да събира каквото намери в контейнерите и кофите и да го предава за рециклиране.

 

Петричани в шок! 19-годишният треньор по тенис Велик   Мътнешлиев загина във верижна катастрофа до Перник

19-годишният Велик Мътнешлиев от петричкото село Беласица загина в тежка верижна катастрофа. Инцидентът стана вчера сутринта на АМ „Струма“ край пернишкото село Боснек. Велик Мътнешлиев е пътувал за София, където е студент 1-ви курс. Завършил е петричка гимназия миналата година.

 

Съдът в Кюстендил върна на работа уволнената учителка по тамбура  Людмила Стоянова, Второ ОУ „Даскал Димитри“ плаща 480 лв. разноски 

Съдът в Кюстендил върна дългогодишната учителка по тамбура Людмила Стоянова във Второ основно училище „Даскал Димитри“. Педагожката е възстановена като старши учител по музика, след като беше уволнена. Лично шефът на Районния съд под Хисарлъка обяви като незаконосъобразна заповедта на директорката Анна Вучкова, с която бяха прекратени трудовите правоотношения с учителката.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене