18 месеца по-късно! Извергът от Петрич, прерязал гърлото жена си, наслаждавайки се как изтича кръвта й, влиза в съда

Касапинът, изтезавал жертвата с часове, заклал я, завързана за стол. Кървавото престъпление, потресло региона, стана през август 2014

Точно година и половина, след кървавата касапница в петричката „Шекер махала“, прокуратурата внесе обвинителния акт срещу В. Методиев, потресъл региона с жестокостта си. Мъжът закла жената, с която живеел на семейни начала, като прерязвал гърлото и, бавно с множество движения, това се казва в обвинителния акт.
Младата жена В. Григорова била подложена на системен тормоз, докато съжителствала с касапина. Във фаталната нощ срещу 8 август 2014 година двамата отново се скарали. Пиян и ревнив Методиев завързал жена си с въже за ръцете и краката, сложил я на стол и започнал да реже гърлото и. Убил я и се предал в полицията.
Битово убийство извършено по особено мъчителен за жертвата начин, твърдят от прокуратурата, затова срещу изверга е повдигнато обвинение по чл. 116 от НК. На този ден в Пиринско стана още едно убийство, тогава майка от Добринище разцепи главата на сина си и го остави мъртъв и окървавен.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене