Внимание!!! УНИКАЛНА НАГРАДА – Топ Преса дава уикенд за двама в Банско, ако изпратиш своя снимка с твоята ЛЮБОВ! Участвай в играта АЗ ОБИЧАМ!

Днес празник ли е или не? На връх празника на любовта и виното /без значение кой какво предпочита – дали „Свети Валентин” или „Трифон Зарезан”/ ние, екипът на най-четената електронна медия в югозапада – Топ Преса – www.toppresa.com, сме подготвили поредната изненада за нашите читатели, приятели и бъдещи читатели и бъдещи приятели. УЧАСТВАЙТЕ В ИГРАТА НИ „АЗ ОБИЧАМ”. Изпратете ни на нашата фейсбук страница своята снимка на тема „Аз обичам” – може да е с гаджето, половинката, любимия човек, дори и домашно животно. Условието е едно – на снимката открояващо да си личи, че обичате обекта, с който сте на нея. Снимките можете да пращате на лични съобщения или направо да ги поствате на стената ни във фейсбук – ТУК. Топ Преса иска да направи празника ви истински, незабравим и с много, много, много положително настроение. Нищо не ни струва да си създадем щастие, за това не се колебайте, вземете веднага мобилните си телефони или фотоапаратите и направете най-чувствителната си снимка с любимия човек до себе си на тема АЗ ОБИЧАМ.

ShatoСнимката, която събере най-много лайкове във фейсбук ще получи специалната награда на Топ Преса – медийна група УИКЕНД ЗА ДВАМА В УНИКАЛНИЯ ХОТЕЛ ШАТО – ВАПЦАРОВ ГРАД БАНСКО с още допълнителни изненади там, но след като го спечелите. Първият подгласник на победителя ще спечели специална ВИП вечеря за двама с избор от три престижни заведения в района на югозапада, а третият подгласник, т.е. снимката, която ще е на трето място по брой лайкове, ще спечели безплатни билети от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев Благоевград. Споделете празника си с нас и приятелите си. Нека направим празника си незабравим.

Играта започва днес, 14 февруари, в 15.00 часа и ще свърши утре, 15 февруари, точно в 15.00 часа. Имате 24 часа да качите своята снимка на страницата на Топ Преса на тема „АЗ ОБИЧАМ” , направете го още сега!

Изпратете ни снимка от лозето, от сутрешното кафе с целувка, подгответе ни снимка от тази вечер, от вечерята с чаша вино или невероятното любовно изживяване навън, може и утре сутрин – бодри, ведри след настроението на празника!
Оставяме идеите на Вас – наградите от нас. Пращайте ни снимки – не ни жалете.

Снимките могат да бъдат и от миналото, да не са актуални към днешна дата, просто трябва да изразяват любовта ви. ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК!

Топ Преса ви пожелава ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене