ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Днес Овните са объркани и са склонни да загубят своята далновидност относно проектите си. Съсредоточавате усилията си в „правенето на пари“ и няма да забележите добрите предложения в събота. Спрете вниманието на контактите си и протекциите, от които можете да се възползвате.

ТЕЛЕЦ
Силен ден за финансово осъществяване е събота за вас. Не търсете подкрепата от други хора, а се опитайте сами да подкрепите някого, защото това затвърждава авторитетните ви позиции, а реваншът е печеливш за вас.

БЛИЗНАЦИ
Събота е със силна положителна или отрицателна характеристика за вас. Двете тенденции се преплитат, по-добрата благоприятства дома ви. Позициите ви са стабилни и дейност, допринасяща за комфорта и уюта, ще бъде удовлетворяваща днес.

РАК
Днес сте много строги и критични спрямо другите, но трябва да обърнете критиката към себе си. Много неща не са ви ясни и вашата безкомпромисност спрямо околните ще ви навреди. В службата трябва да потиснете желанието си за конкретизиране на обстоятелствата – ще има обратен резултат.

ЛЪВ
Лъвовете са мобилизирани в събота, но в желанието си да доведат нещата до завършен вид в дейността си ще извършат доста грешки. Ползотворен служебен ден и успехи в делата с администрации и обществени организации. В партньорските взаимоотношения ще се сблъскате с неприятности.

ДЕВА
Щастлив ден за Девите е днес, който носи много успехи в професионално естество. В службата ще имате повод за празник и ще се чувствате истински удовлетворени от свършената работа. Денят е труден за бизнеса ви и обществените контакти. Срещи с приятели ще бъдат възпрепятствани.

ВЕЗНИ
Много предприемчиви са Везните в събота, но и много уязвими към негативната реалност. Ще се чувствате щастливи, ако днес обърнете по-голямо внимание на децата. Лош ден за службата ви е събота и внимавайте да не скандализирате някой шеф. Разочарованията ще бъдат само ваши.

СКОРПИОН
Тежък ден е събота за Скорпион и влияе най-вече върху самочувствието и настроението ви. Ще бъдете доста натоварени със служебни ангажименти и в желанието си всичко да свърши както трябва може да пропуснете други важни изисквания и по този начин да си навредите. Бъдете прецизни.

СТРЕЛЕЦ
Въпреки че сте малко потиснати днес, събота носи много добрини и перспективи за вас. Професионализмът ви и бизнес активността ще допринесат за финансовите ви успехи днес. Само илюзорни могат да бъдат служебните ви неприятности – имате поддръжката на влиятелен човек. Приемете помощта, която ще ви бъде предложена за довършване на започната работа.

КОЗИРОГ
Добра е събота за Козирозите, въпреки че мнозина са с интуитивни предубеждения. Професионалният ден е успешен и носи много радост. Ще стабилизирате бюджета си. В службата не се конфронтирайте с шефа, ще се почувствате удовлетворени, но по-късно може да има негативни последици. Запазете добрия тон и в дома си, в противен случай ще вгорчите съботата на цялото семейство.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите днес са финансово затормозени, но са в добра форма и чудесно настроение. Тежък е служебният ден, където освен работата, сте и много зависими от настроението на шефа. Не изказвайте недоволството си във връзка с професионалното заплащане, въпреки че сте в правото си. Някои ще получат предложение за нова работа в службата. Приемете я, ще повишите социалния си статус.

РИБИ
Рибите в събота няма да се чувстват никак добре. Вие сте с лошо самочувствие и зле настроени към другите. Ако се опитате да излезете от състоянието си на самозатваряне и бъдете по-контактни с приятелите си, имате шанс за добър ден. В службата сте потиснати и притеснени за пари. Не унивайте, в най-скоро време ще бъдете зарадвани от финансово предложение.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене