Важна конференция на ДПС! Избират лидер в Белица, номинират Бекир Бекир от Горно Краище

Временният лидер, кметът Радослав Ревански освобождава поста

ДПС -Белица провежда утре отчетно-изборната си конференция, на която ще бъде избран нов лидер. Кметът на Белица Радослав Ревански с решение на централата на ДПС до момента бе временен лидер на движението, след като предишният Мустафа Чавдарин се самоизключи и премина в друга партия.

Над 70 делегати от всички населени места в района ще участват в конференцията ,на която е изрично забранено да присъства Муса Палев, местните не желаят да чуят за него, тъй като се чувстват предадени ,коментират от ДПС. На конференцията Ревански ще си даде отвод от лидерския пост, тъй като бе избран за кмет. „Съгласно политиката на партията, лидерите трябва периодично да се сменят, за да се спазват принципите на демокрацията и да се избегне концентрацията на власт в едно лице за дълго време, това заяви за Struma.com временният лидер, кметът на Белица Радослав Ревански.

За сега номиниран за поста е Бекир Бекир от Горно Краище, но на конференцията могат да бъдат направени още номинации, или някой да се самономинира, ние сме демократична партия ,каза още Ревански. Ще съобщим резултатите от конференцията утре.

В. Кирилов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене