Управителният съвет на ОФК „Вихрен” подаде оставка, кметът К. Котев поиска смяната на проф. В. Жечев, обяви: Аз поемам ръководството

Управителният съвет на ОФК „Вихрен” в Сандански начело с председателя проф. Васил Жечев подаде колективно оставка. Това стана вчера в късния следобед, по време на среща на членове на Управителния съвет с кмета Кирил Котев и членовете на постоянната комисия към Общинския съвет за младежта, спорта и туризма. На срещата, която остана закрита за медии и за членове и симпатизанти на ОФК „Вихрен”, кметът К. Котев е поискал смяната на председателя на клуба в лицето на проф. Васил Жечев. След това К. Котев обявил пред членовете на УС, че оттук нататък той ще управлява и ръководи клуба.

Както „Струма” писа, преди Нова година управителният съвет на ОФК „Вихрен” подаде оставка, но се свика общо събрание, на което с мнозинство отново бе преизбран за председател проф. Васил Жечев. Сега предстои свикване на ново общо събрание и избор на нов управителен съвет и председател.

В проектобюджета на община Сандански са заложени за спортна дейност 209 000 лева, които по предложение на съветника Кирил Хаджийски е записано, че ще се използват за инвестиции в спортната база, а не за издръжка на спортните клубове.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене