Местния печат

„Вяра“

Над 10 000 лв. грозят „Мегатранс” на Кирил Илчев заради обърнатия автобус в Крива паланка

Добилата скандална известност фирма „Мегатранс” с управител Кирил Илчев от дупнишкото село Червен брег е застрашена от солена глоба след проверка на ДАИ – Кюстендил.

В Горна Козница вдигнаха ръце от скъпотията на „Наркооп“ – Бобов дол, Александър Тимев: Хлябът струва 1,05 лв., а в София е 87 ст.

Жители на Горна Козница вдигнаха ръце от скъпотията в двата магазина в селото, собственост на РПК „Наркооп“ – Бобов дол. За проблема алармира Александър Тимев – дългогодишен редактор в национални печатни издания, сега сътрудник в столичен вестник за хората от третата възраст.

64-годишната Даниела Ганчева живее с 10 лв. на ден от боклуците на кюстендилци, парите не й стигат за ток

Даниела Ганчева от Кюстендил оцелява с 10 лв. на ден. Жената вади прехраната си от контейнерите по ул. „Бузлуджа”. Даниела живее в кюстендилският квартал ,,Изток“, на улица ,,Зимница“, в скромен дом без ток, но пък редовно си плаща водата.

Пернишки ужасии: Съдят Сашо Наркоманчето, изял открадната банкнота от 20 лв. 

Сашо Наркоманчето от Перник, откраднал 20 лв. и опитал се да ги глътне, отива на съд. Пернишката окръжна прокуратура внесе обвинителен акт срещу криминалнопроявения 38-годишен мъж за грабеж, представляващ опасен рецидив. Александър Димитров, който се изправя на подсъдимата скамейка, извършил престъплението в търговския обект в пернишкия квартал „Иван Пашов”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене