Без категория

Скандално! Силова групировка свързана с местното черно тото плаши с отвличани скандално известният бизнесмен от Гоце Делчев- Павел Фалшивия

pavel

ФАЛИРАЛИЯТ РЕСТОРАНТЬОР – ШИВАЧ ВЗЕЛ НАД 70 БОНА ЗА ДА РАЗДАВА ПАРИ НА ЛИХВА И СЕ ПРОВАЛИЛ КАТО ЛИХВАР ДНЕС ГО ТЪРСЯТ И ЗАПЛАШВАТ!?

Проваленият шивач бос и ресторантьор  от град Гоце Делчев – Павел Коршумков известен  повече с прякора Фалшивия, е на път да стане жертва на силови групировка, която го заплашва дори с отвличане, споделил сам той пред свои хора и наши източници.  Според мълвата и изнесената от тях хипотеза Фалшивия е взел от известни местни лихвари, въртящи бизнес и с черно тото над 70 хиляди лева кеш с идеята да ги раздава на лихва на по бедни и социално слаби, нуждаещи се от пари. Схемата за която Фалшивия сам описва била такава вземаш парите на седем процента лихва и ги даваш на 12 – 15 процента, като търсиш залог за дадените пари. Печалбата при работеща схема е средно около 6 процента, което за взетите 70 бона уж гарантирало на Фалшивия близо 5000 лева печалба месечно при пълно раздадени средства. За съжаление обаче черният „мениджмънт“ на Фалшивия се оказал пълен крах. Само за две години той пропилял парите, сдобил се с две три заложени ливади, малко злато и никакви пари. Парите вложил в шивашки бизнес на съпругата му и малък ресторант в центъра на Гоце Делчев, които за нула време обаче фалирали. Днес няма кой да плаща сметката е сина на най- големия заварчик в града до Места е подложен на натиск. Павел нямал интерес да ходи в полицията, защото разкрие ли всичко това той става потенциален обвиняем, споделят още нашите информатори.

Павел Фалшивия е известен със своето непостоянство и с факта че е чист въздух под налягане. Преди години той стартира бизнес наследявайки този на баща си, който е добър заварчик и специалист по обработка на метали. Провали се, след което забегна в чужбина, от където също се върна гол като … неврокопски пищол. Вижда се че и с ъндъграунд дейностите потъна тотално, споделят още приятелите му притеснени за неговата сигурност. Нищо будно било Фалшивия ако не немари чначин да се спаси от оковите на сивите лихвари, да принуди баща си да продаде родният му дом за да се разплати с тях. Но и това не било сигурно като се вземе предвид цените на имотите в Гоце Делчев и постоянното растене на задължението му към лихварите. Лихвите са безпощадни. Според на й- близките на Фалшивия   , най – доброто решение за него бил ода избяга отново в чужбина защото дребният бизнес който въртял днес можел да го до съсипе с още дългове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене