Защо вестник „Струма“ не се извини?

Businessman with long nose

Businessman with long nose

Шивашкото предприятие „Пиринтекс“ е редовен платец на всички данъци и такси. Това заявиха от Община Гоце Делчев по повод публикуваната информация от последната сесия на местния парламент, на която бе изчетен списък на длъжници – физически и юридически лица с неплатени данъци и такси и натрупани задължения от 100 до 500 лева.

Новината излезе първо в сайта ИНФОМРЕЖА , който се извини за случилото се по следния начин :

“ Медията ни не би си позволила да спекулира с нито едно от оповестените официално на заседанието на ОбС имена и предизвиканите по случая коментари. След проверка установихме, че съобщената фирма наистина не е „Пиринтекс“, а „Пиримпекс“, като грешката е неволно породена при записването на имената на длъжниците, за което поднасяме своите извинения към засегнатата страна.“

В последствие от община Гоце Делчев заявиха, че официалният списък с имената на длъжниците ще бъде публикуван на интернет страницата на общината в най-скоро време.

„Фирма „Пиринтекс“, която некоректно бе спомената в публикации на медии главно вестник „Струма“ , е един от най-изрязните данъкоплатци в общината. Откакто фирмата има имоти и развива дейност на територията на Гоце Делчев, дължимите от нея местни данъци и такси са плащани винаги в срок до края на април“, подчертават от общинската администрация в Гоце Делчев. Странно обаче защо от всички виновници „уважаваният“ подлистник „Струма“ не се извини?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене