Местния печат

„Вяра“

Масова чистка в община Белица! От 10 уволнени 6-има са роднини на бившия кмет и на депутата Палев, аут са шуреите му – Юсуф и Мехмед Реджеп

Кметът на община Белица Радослав Ревански направи чистка на роднините на независимия депутат Муса Палев и на бившия градоначалник Ибрахим Палев. 10 души вече са освободени от общинската администрация, шестима от тях са близки на депутата и бившия управник, който му е вуйчо.

Иван Петков спечели с пълно 6 конкурса за административен съдия в Благоевград

С оценка от 6,00 районният съдия Иван Петков от Благоевград спечели конкурса за административен съдия в областния център на Пиринско.

С гръм и трясък 1000 ловци и риболовци от ЛРС „Сокол” закриха сезона с щур купон в Гоце Делчев, Тодор Данев от с. Борово показа точен мерник, обявиха го за Мистър Лов

1000 ловци и риболовци от Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово закриха с гръм и трясък ловния сезон. Специални гости на ловната вечеринка бяха голяма група гръцки представители на ловното дружество „Артемис” начело с председателя Йоникис Георгиадис и кметове на общини от южната ни съседка, които преодоляха блокадата на границата заради събитието.

Математичката София Рускова оглави Гимназията по туризъм в Петрич, хората настръхнаха: Как се става директор без конкурс

Дългогодишната учителка по математика в Професионалната гимназия по икономика и туризам „Проф. д-р Асен Златаров“ в Петрич (ПГИТ) София Рускова седна на шефското кресло в учебното заведение. Тя заема мястото на досегашната директорка инж. Светла Данаилова, която преди месец стана директор на дирекция „Образование и култура“ в южната община.

Намериха и върнаха откраднатото ауди на Йордан Стефанов от Дупница 

Апаши отмъкнаха лек автомобил “Ауди“, собственост на Йордан Стефанов от Дупница. Колата е открадната на 01.02.2016 г. в 21:00 ч. от Дупница, в района на бензиностанция „Соларис”. Стефанов оставил ключовете на колата на таблото и така улеснил крадците.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене