Потрошиха кола в село Господинци… Полицията не се отзова на сигнала!

Здравейте Топ Преса, сигнализирам до вас, защото вече незнам в тази държава кой може да помогне. Снощи в село Господинци пред магазина на улицата бе паркирана колата на Ники Г. В магазина нахълтаха Исмет Гагаров и синът му Ибрахим Гагаров, скочиха на бой на Ники. Грозна гледка псувни заплахи, какво ли още не. Излязоха и с ритници потрошиха колата. Искаха Ники да премести колата за да може те да паркират на това място. А това все пак е улица и всеки може да паркира там… Обадихме се на 112 , от там ни свързаха с РПУ Гоце Делчев… Разказахме какъв е случая но от там отказаха да пратят патрул. Казаха че това небило сериозна причена за да изпратят полицаи.

Kola_3Питам се не е ли достатъчна причина, че са ти потрошили колата??? Това е срамота. Три пъти звъняхме на 112 е трету пъти от РПУ Гоце Делчев не изпратиха екип да провери какво се случва. От 112 се учудиха, че не пращат полиция… Питаха ме: “Все още ли не са дошли полицаи?”. Кога щяха да пратят?, когато има жертви, чак тогава ли? Колата беше паркирана правилно на улицата не е пречила на никой.

Kola-3Моля, чрез вас да бъде направена проверка по случая. Разговорите към телефон 112 и РПУ Гоце Делчев са записани в тяхната система. Нека дадат обяснение защо не са пратили полицейски патрул след като има сигнал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене