Шок! Ето какво преживя таксиметров шофьор в Благоевград, компания наркомани се изгаври с него

Полицията в Благоевград издирва група от 3-ма мъже и една жена, изгаврили се жестоко с таксиметров шофьор завчера след полунощ. Първият арестуван е криминалнопроявеният наркодилър с прякор Турчина, търсят се неговите спътници, научи struma.com. Завчера час след полунощ компанията си взела такси в района на киното в областния център. Били видимо неадекватни, но шофьорът разбрал това едва, след като ги качил.

Внезапно един от групата започнал да се заяжда с водача и дори се направил, че държи оръжие, което опрял отзад в главата му, останалите се смеели безконтролно. При опита на шофьора да ги озапти, останалите се нахвърлили върху него с всякакви цинизми и заплахи. Таксиджията спрял колата си и буквално избягал от нея. Тогава единият от клиентите подкарал колата и изчезнал в неизвестна посока.

Шофьорът разтреперан подал сигнал в полицията, започнало е издирване и колата е открита пред дома на криминалнопроявения с прякор Турчина, той е известен на полицаите като дилър и наркозависим. Днес издирването на момичето и останалите 2-ма продължава. Случаят не е прецедент, обиди и скандали с таксиджии има често, но нападение с такава дързост не се е случвало на територията на Благоевград. Турчина ще бъде подведен от отговорност за кражба на автомобил и заплахи.

П. Кирилов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене