Местния печат

„Вяра“

С мерцедес за 100 лв., ново БМВ за 14 хил. и 150 000 лв. на книжка кметът Николай Георгиев шашна Кресна, Вельо Илиев забрави за новата си къща в Петрич

В мерцедес за 100 лв. се вози новият кмет на Кресна Николай Георгиев. Изгодната сделка издаде декларацията на градоначалника пред Сметната палата. Според заявеното той купил возилото през 2007 г. Компания на мерцедеса в автопарка на кмета прави ново БМВ за 14 300 лв. В банковата си сметка пък Георгиев е скътал 150 000 лв.

8 часа съветниците бистриха бюджет от 23 342 284 лв. в Сандански, кметът Котев обяви: Общината има несъбрани данъци 3 400 000 лв. от 2012-2014 г., виси с кредит от 6 млн. лв., погасени са само 2,1 млн. лв.

Общински съвет – Сандански не успя да приеме проектобюджета от 23 342 284 лв. на инфарктна сесия в курортната община. Местните парламентаристи дебатираха над 8 часа само пет точки от заявените 30 в дневния ред и до консенсус така и не се стигна. Според бившия председател на ОбС Явор Аргиров това е прецедент в историята на Сандански.

Опожариха джипа за 100 000 лв. на сваления шеф на ДФ „Земеделие” Георги Качев в Благоевград: Подозирам бившата ми съпруга Илияна, водя битка за попечителство на 3-те ни деца

Луксозният джип „Мерцедес“ за 100 000 лв. на доскорошния шеф на областната дирекция Държавен фонд „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев горя като факла през изминалата нощ в Благоевград. Возилото пламна веднага след като Качев бе освободен от шефския пост в дирекцията. Инцидентът стана на улица „Антон Чехов“, близо до сградата на ВиК. Сигналът за палежа е подаден в РСПБЗН-Благоевград в 01:27 часа.

30-см леден къс от козирката на сграда до кабинета на зъболекаря депутат Ибришимов едва не уби човек в Дупница, Иван Йорданов: Св. Иван Рилски ме опази

Над 30-сантиметров леден къс се стовари с грохот от козирката на 4-тия етаж на сграда в центъра на Дупница и като по чудо не рани 56-годишния Иван Йорданов. На метри от ледената гилотина на Адвокатската улица се оказа и майка с дете. Сградата е в съседство със зъболекарския кабинет на депутата от БСП д-р Иван Ибришимов.

Кървава баня! Шофьорът Красимир Петров закла от ревност любовницата си Маргарита и дъщеря й – били к*рви, остави 2-ма сираци и вдовица в Перник 

53-гoдишният Kpacимиp Πeтpoв oт Πepниĸ сътвори невиждана кървава баня в столичния квартал „Надежда” отне живота си. Toй e бaщa нa двaмa cинове, ĸoитo живeят зaeднo c мaйĸa cи в Πepниĸ. Красимир закла зверски майка и дъщеря, защото по думите му се държали като леки жени. С убитата Mapгapитa Aceнoвa на 45 г. Πeтъp живeeл нa ceмeйни нaчaлa oт близo гoдинa. В касапницата като по чудо е оцеляла другата дъщеря на Маргарита – 12-годишно момиче, с което в момента работят психолози.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене