Банско направи трансферен удар! Взе Илия Мунин

Илия Мунин е първото ново попълнение на Банско за новия сезон, похвалиха се от ръководството на тима. Играчът вече е футболист на тима, след като парафира до края на сезона, завършвайки преговорите между двете страни. Това стана факт след провалянето на опита за трансфер в чужбина, след като играчът се раздели с „Литекс“, където игра до зимната пауза. Впоследствие обаче след неразбориите и изхвърлянето на първия отбор на оранжевите от „А“ група от управата бе дадено „свободно“ на много играчи да си търсят клубове пред вероятността да останат с празни ръце.

Роденият в Добринище играч използва също тази опция като първоначално само поддържаше форма с банскалии и удържа на дадената дума, че ако не си намери по-голям отбор, ще остане в тима. Илия Мунин се доказа като мъжкар, след като се отказа от малко по-добри оферти на тимове от чергата на „козлите“, които също се опитаха да го прикоткат.

Бранителят е опция за треньора Иван Атанасов в отбрана, където определено отборът от ст. „Свети Петър“ има своите проблеми. Новото попълнение в селекцията му може да помогне и с натрупания опит, въпреки че е само на 22 години. Кадърът на ДЮШ на „Левски“ до скоро бе младежки национал, а кариерата му в професионалния футбол мина през Любимец, „Берое“ и „Литекс“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене