ЕКСКЛУЗИВНО!!! Само в Топ Преса – истината за мелето във с. Вълково!!!

Защо вестник Струма лъже?

Mladen-2Във вестник “Струма” лъснаха сума ти лъжи: “Хора на Пастора с бухалки пребиха 21-г. длъжник, изпотрошиха заведение”.

Материала на Мария Георгиева пълен с измишльотини. Очевадно е, че журналистката не е запозната със случая в село Вълково.

Преди да започнем разговора си с потърпевшия Младен Петров, писан в Струма: “Младен Петров-Пастора” държим да отбележим, че той наистина е пастор и създател на “Samaritan Bible School” в село Микрево.

Samaritan-Bible_SchoolПетров е и председател са сдружение “Самарянска Помощ” дълги години помага на бедните роми в района. Заради благородната дейност, която развива младия пастор бе поканен на международна конференция в Малайзия, където след гласуване Младен Петров бе избран единодушно за управител на Full Gospel Tabernacle (FGT) за Балканския полуостров.

Ето какво каза Младен пред Топ Преса:

Благодаря ви първо за това, че ме потърсихте, за пореден път доказвате, че сте истинска медия, защото всички други пишат само това което им е казано или каквото са подочули от някъде.
Наскоро се завърнах от една прекрасна почивка в Малайзия. Съчетах почивката с бизнес срещи на които аз разговарях за инвестиции за подпомагането на ромската етност в България и не само, въобще на Балканите, защото аз вече бях избран от FGT за управител. Но това е… Когато човек не очаква тогава се случват най-лошите неща в живота му…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Mladen Mladen-3

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене